x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Zile şi Nopţi, un pachet media complex

Zile şi Nopţi, un pachet media complex

26 Ian 2012   •   09:41
Zile şi Nopţi, un pachet media complex

Bucuresti, 24 ianuarie: La cateva luni de la lansarea pe piata a revistei Cinematique si relansarea intr-un nou format al revistei Sunete, Zile si Nopti este pregatita sa ofere un pachet media complex din zona de timp liber.

Astfel, cei interesati de divertisment au acum la dispozitie inca doua produse lunare de timp liber, care aduc recomandari relevante si detaliate despre cinematografie si muzica. “Zile si Nopti, Cinematique si Sunete reprezinta un pachet complet pentru zona de divertisment si timp liber. In acest moment, avem cu aceste 3 produse o distributie mult mai larga in toata tara, de la cele mai mari cinematografe la cele mai renumite cluburi, pub-uri si restaurante. In plus, Cinematique si Sunete ofera cititorilor detalii interesante despre cele mai importante evenimente din cele doua industrii, care sunt intr-o continua dezvoltare la noi: cinematografica si muzicala' a declarat Marian Gilea, director general Zile si Nopti.

Cinematique este la al IX-lea numar si va ofera informatii despre cele mai asteptate proiecte cinematografice, premierele de film, dar si recomandari pentru iubitorii de filme clasice. Cinematique este singura revista dedicata premierelor de film din Romania distribuita gratuit intr-un tiraj de 50.000 exemplare. Aceasta se gaseste in multiplexuri, la intrarea in cinematografe. Cei pasionati de filme au astfel toate premierele in acelasi loc, cu informatii relevante din culisele proiectiilor cinematografice, materialele fiind realizate de o echipa redactionala cu experienta in domeniu.

Sunete este de aproape 6 ani pe piata din Romania si prezinta cele mai importante concerte, cele mai relevante evenimente culturale si festivaluri mult asteptate. In 2011, revista s-a relansat ca format, avand si o noua distributie. De acum, revista Sunete are formatul A5 (de buzunar) si se distribuie gratuit in cele mai importante cafenele, cluburi si pub-uri, unde au loc numeroase concerte live. Pentru toti cei care vor sa afle detalii despre cele mai asteptate concerte, recenzii ale unor albume de abia lansate, interviuri sau documentare speciale dedicate diferitelor genuri de muzica, exista revista Sunete.

Despre Zile si Nopti

Zile si Nopti, cea mai mare retea de reviste de timp liber, este prezenta pe piata in 22 de editii si distribuita gratuit in peste 6.000 de locatii din cele mai importante orase si zone turistice ale tarii. Zile si Nopti are un tiraj lunar de peste 600.000 de exemplare in intreaga tara. In plus, ofera cel mai complet pachet media de timp liber: ghidul Zile si Nopti si lunarele Cinematique si Sunete.


×
Subiecte în articol: mass media