x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Alina Moldovan

Omul zilei: Alina Moldovan

08 Mai 2010   •   00:00

Director Marketing&Comunicare Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian"



Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" (TNO) este vrednic să deţină Certificatului ISO 9001:2008, decernat conducerii instituţiei luni, 10 mai, în cadrul unei festivităţi care va precede premiera spectacolului "Royal Fashion".

A contribuit la acest succes (certificatul atestă conformitatea sistemului de management al calităţii implementat cu respectarea prevederilor ISO 9001:2008 şi a certificatului internaţional IQNet) şi directorul de Marketing şi Comunicare TNO, Alina Moldovan, un expert în domeniu, care poate fi luat ca model de multe instituţii culturale.

Certificatul ISO 9001 se acordă de Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii şi IQNet (The International Certification Network), iar SR EN ISO 9001:2008 este un standard internaţional recunoscut pentru Sistemele de Management al Calităţii, care stabilesc un set de principii pentru o abordare clară a managementului în vederea creşterii satisfacţiei clienţilor.

Pentru buna funcţionare şi asigurarea unui standard înalt al produsului cultural, Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" a implementat un sistem de management al calităţii, care vizează monitorizarea şi îmbunătăţirea continuă a activităţilor. Alina Moldovan, absolventă de teatrologie la UNATC, şi-a demonstrat capacitatea de minunat iniţiator de acţiuni culturale şi manager cultural în primul rând prin organizarea în diferite oraşe ale ţării a zece festivaluri de artele spectacolului, printre care şi "Viaţa e frumoasă" de la Operetă.

Pentru faptul că a contribuit, datorită priceperii, amplei sale activităţi, la obţinerea pentru TNO a Certificatului ISO 9001:2008, Jurnalul Naţional o declară pe Alina Moldovan "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: mass-media