x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta..." - Adriana Muraru

"Astăzi e ziua ta..." - Adriana Muraru

de Ramona Vintila    |    23 Aug 2007   •   00:00
"Astăzi e ziua ta..." - Adriana Muraru

"Sunt serioasă, dar nu sunt exagerat de serioasă. Sunt foarte veselă. Pe de altă parte, poate că avantajul acestei atitudini este că sunt şi credibilă in postura de prezentator", spune vedeta TVR. Adriana Muraru implineşte măine 38 de ani.

"Mi-ar fi greu fără televiziune..."

"Sunt serioasă, dar nu sunt exagerat de serioasă. Sunt foarte veselă. Pe de altă parte, poate că avantajul acestei atitudini este că sunt şi credibilă in postura de prezentator", spune vedeta TVR. Adriana Muraru implineşte măine 38 de ani.

"Sunt 12 ani de cănd prezint ştirile şi cu siguranţă m-am schimbat mult intre timp, dar nu sunt numai jurnalele «responsabile» pentru acest lucru, deşi a avut probabil şi munca in televiziune un rol in pierderea «inocenţei». A fost prea puţin opţiunea mea să lucrez in televiziune. Doar in măsura in care puteam să spun «nu» şi nu am făcut-o. Mai degrabă intămplarea a fost decisivă. In 1995, cănd am apărut prima dată pe micul ecran, incă mai erau posibile astfel de intămplări. Dacă ar fi să o iau de la capăt, nu ştiu dacă aş alege televiziunea. A fost greu pentru mine, foarte timidă şi emotivă, să-mi infrăng inhibiţiile şi reţinerile. Pe de altă parte, acum mi-ar fi greu fără televiziune. Se pare că dă dependenţă. Am simţit asta acum căţiva ani, cănd, o dată cu plecarea din Pro TV, am hotărăt să inchei definitiv această aventură. Şi nu am putut. După o pauză destul de scurtă, de vreo trei luni, m-am intors la televiziune. Nu a dispărut de tot dorinţa de a incerca şi altceva, numai că televiziunea e acaparatoare, devoratoare de timp şi energie, aşa că e imposibil să o imparţi cu altceva. Nu includ aici viaţa personală, pentru familia mea şi pentru cei căţiva prieteni - cei mai mulţi dintre ei din timpul facultăţii - am avut intotdeauna timp.

Poate nu intotdeauna căt aş fi vrut. De multe ori, vacanţele mi s-au părut prea scurte sau mi-ar fi plăcut să-mi petrec Sărbătorile in altă parte, nu in faţa prompterului (cu care, pentru că m-aţi intrebat, am o relaţie foarte bună - ar fi fost şi greu altfel in aceşti 12 ani). S-ar putea inţelege din ce spun că nu e destul de puternică pasiunea pentru ceea ce fac, dacă am avut astfel de momente. Iată, recunosc, pentru mine există viaţă şi dincolo de televiziune şi multe lucruri de văzut şi de făcut, care nu au nici o legătură cu ea.

Cred că aş renunţa la televiziune dintr-un singur motiv: dacă aş constata că imi rămăne prea puţin timp pentru Toma, băiatul meu. Pănă una-alta mă pregătesc (vorba vine!) să merg la mare pentru două zile cu mai mulţi prieteni. Acolo o să mă prindă şi ziua mea, ca de altfel de fiecare dată in ultimii ani. Ce-mi doresc e previzibil şi comun: să fiu sănătoasă, să fie sănătoşi cei pe care ii iubesc şi să am la fel de mult noroc căt am avut pănă acum. Sau, cu alte cuvinte, să am ochii deschişi cănd trece şansa pe lăngă mine, pentru că nu se intămplă de multe ori in viaţă, şi s-o apuc. Bine, rămăne de văzut şi ce fac mai departe cu ea, dar asta e o altă poveste, mult mai complicată pentru mine."

Aspiraţie

"Ce-mi doresc e previzibil şi comun: să fiu sănătoasă, să fie sănătoşi cei pe care ii iubesc şi să am la fel de mult noroc căt am avut pănă acum. Sau, cu alte cuvinte, să am ochii deschişi cănd trece şansa pe lăngă mine, pentru că nu se intămplă de multe ori in viaţă, şi s-o apuc"

Adriana Muraru

×
Subiecte în articol: calendar televiziune