x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Aim...e Iacobescu implineste 58 de ani

"Astazi e ziua ta..." - Aim...e Iacobescu implineste 58 de ani

01 Iul 2004   •   00:00
"Astazi e ziua ta..." - Aim...e Iacobescu implineste 58 de ani

MOTTO
"Viata pentru mine inseamna teatru, teatru, teatru"


Aim...e Iacobescu, actrita "Nu ma gandesc la trecerea anilor. Cata vreme sufletul meu este la fel de curat, de proaspat, deschis catre oameni, anii nu conteaza. Voi sarbatori cu prietenii si, in primul rand, cu mama mea. Am un frate geaman care va veni mai tarziu de la Paris, spre sfarsitul lui iulie si vom face atunci inca o sarbatoare, adevarata de data aceasta. Nu simt deloc ca trece timpul. Nu am marcata notiunea de timp calendaristic. Iau timpul in considerare numai din punct de vedere afectiv. Atata vreme cat afectiv nu m-am schimbat nu ma gandesc: "Vai, a mai trecut un an, vai, ce ma fac?!" Sunt un om cu un bun echilibru, am vesnic ceva de facut, nu stiu cand e dimineata, cand e noapte. De ziua mea, tot timpul mi s-a intamplat ceva bun. O mare bucurie a fost atunci cand, tot in apropierea zilei mele de nastere am fost decorata cu Meritul Cultural in grad de comandor.

Mai tot timpul in jurul aniversarilor mele am lucrat, am jucat teatru, am facut film si asta cu mare placere... Viata pentru mine inseamna teatru, teatru, teatru. Cateodata chiar uitam ca e ziua mea. Ii multumesc mamei ca ne-a crescut, pe mine si pe fratele meu, ca am venit pe lume amandoi odata. Mai mult din punctul asta de vedere tin cont de ziua de nastere, datorita mamei. Nu mi-am facut niciodata planuri. Ma gandesc la ce trebuie sa fac in ziua respectiva. Fac teatru de la 16 ani si nu cred ca am calitati sa fac altceva. Imi doresc sanatate, mie, mamei, ii multumesc tatalui meu care nu mai este, dar a fost intotdeauna alaturi de mine in momentele grele si dificile.

In rest, multumesc lui Dumnezeu care a fost intotdeauna cu mine in momentele critice, cand ziceam ca nu mai ies din impas. Am o mama extraordinara, deosebit de activa, cu o minte fantastica si am exemplul ei si al bunicii mele, care a fost tot asa. Nu inaintarea in varsta e o problema, caci atunci cand iti faci promleme din cauza asta inseamna ca esti egoist. Totul e sa stii sa mergi inainte. Niciodata nu imi place sa ma uit inapoi, chiar daca au fost momente extraordinare. Mai mult decat sanatate si sa scap de necazurile pe care le am acum, nu-mi doresc"

×
Subiecte în articol: calendar