x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Andreea si Cristina muncesc de ziua lor

"Astazi e ziua ta..." - Andreea si Cristina muncesc de ziua lor

21 Iun 2004   •   00:00
"Astazi e ziua ta..." - Andreea si Cristina muncesc de ziua lor

Cele doua fete de la Blondy, Andreea Banica si Cristina Rus, isi vor sarbatori ziua de nastere prin munca.

Ele vor filma azi, de ziua lor, un nou videocliop, pentru piesa "Te-am iubit si te iubesc".

Andreea Banica, pe care o puteti vedea duminica la Antena 1 prezentand, alaturi de Ionut Dolanescu, emisiunea de succes "Folclorul contraataca", implineste 26 de ani. Chiar daca va munci astazi, Andreea nu va uita sa se bucure de una dintre cele mai importante zile din viata ei. Asa ca, la sfarsit de saptamana, ea isi va strange prietenii si va da o petrecere la casa ei situata in statiunea Eforie Sud. Desi ea a invitat in jur de 50 de persoane, vedeta Antenei 1 stie cu siguranta de pe acum ca vor veni mult mai multi. Asta pentru ca sunt multi cei care vor sa ii fie alaturi. "Am foarte multi prieteni, majoritatea lor nu sunt persoane publice, dar ma simt bine cand stiu ca ei sunt alaturi de mine si la bine si la greu." Petrecerea va avea, de fapt, o dubla semnificatie: va marca ziua de nastere a Andreei si va fi inaugurarea oficiala a noii case. "Casa abia a fost terminata si cu ocazia asta o "udam", cum se spune in popor", afirma aniversata. La petrecere, Andreea va purta cateva dintre tinutele din noul videoclip de care va spuneam ceva mai sus. La capitorul cadouri, prezentatoarea emisiunii "Folclorul contraataca" isi doreste sa primeasca un… Mercedes clasa C. "De doi ani am o masina frumoasa si puternica, un BMW seria 3, dar eu ma plictisesc repede de masini si imi doresc sa le schimb. Chiar am vorbit cu Lucian, iubitul meu, si i-am sugerat ca mi-ar placea sa primesc de ziua mea o alta masina. Stiu ca el o sa-mi indeplineasca si acest vis", se destainuie frumoasa blondina.

Cealalta jumatate a trupei, Cristina Rus, este mezina din Blondy. Ea implineste 23 de ani. Fireste ca si ea va fi alaturi de Andreea la filmare, ca doar sunt colege de trupa si bune prietene. Pentru noul videoclip, Cristina si-a schimbat lookul: ea va avea suvite negre de par. Ca si colega ei de trupa, Cri (asa cum o alinta prietenii) si-a amanat petreceea de ziua ei. Pentru finele lunii iunie. "As vrea foarte tare sa ma intalnesc cu prietenii mei pe care nu i-am mai vazut de foarte mult timp. Tocmai de aceea voi organiza, la finele lunii, o petrecere pe plaja." Iar pentru cei care ii vor cumpara ceva de ziua ei avem un pont: ii plac foarte mult trandafirii rosii si albi, precum si bijuteriile.

Ca un cadou pentru fani, cele doua fete vor scoate pe piata un nou album, intitulat "Dulce si amar", pe care il puteti gasi pe rafturile magazinelor la incepului lui iulie. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: calendar