x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Călin Pop

Astăzi e ziua ta: Călin Pop

de Ramona Vintila    |    18 Dec 2011   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Călin Pop

Compozitor, solist vocal si chitarist, Calin Pop a sarbatorit, impreuna cu colegii de formatie, treizeci de ani de la primul lor concert, in fata studentilor din Timisoara, ce a marcat debutul Celelalte Cuvinte. De atunci si pana acum, si-au impus propria muzica, fara compromisuri. Calin Pop, membru fondator Celelalte Cuvinte, implineste astazi 51 de ani. La multi ani!

"Exersez la chitara, ma ocup de famile, de prieteni, ma pregatesc de sarbatori... Imi lipseste inconti­nuu scena, mijlocul meu cel mai bun de a-mi exprima trairile si emotiile artistice.

Viata de artist in Romania este ceva ce sigur te implineste (cel putin in cazul meu, al nostru) din punct de vedere spiritual. Partea materiala nu este o parte pe care te poti baza decat ca pe ceva de completare.

Destinul meu a fost sa ma nasc aici, sa fiu roman. Poate ca, daca ma nasteam intr-o alta tara, mult mai evoluata din punct de vedere al show-biz-ului, as fi fost mai cunoscut. Dar asa a fost sa fiu roman si sunt mandru de acest fapt.

Premii am primit destule in tinerete, asa ca nu am nici o neimplinire in acest plan. Premiul cel mai mare este aprecierea pu­blicului, la ora actuala.

Generatiile urmatoare as vrea sa stie despre mine tot adevarul, ca sa ia aminte si exemplu de a cultiva in continuare astfel de muzica.

Sa ne traim prezentul, caci el ne construieste viitorul."

×
Subiecte în articol: calendar astăzi e ziua ta...