x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta...": Cătălin Mireuţă

"Astăzi e ziua ta...": Cătălin Mireuţă

de Ramona Vintila    |    31 Oct 2007   •   00:00
"Astăzi e ziua ta...": Cătălin Mireuţă
Sursa foto: -/

A intrat in Divertis, impreună cu Gyuri Pascu, in 1987, la şase ani de la formarea grupului şi este unul dintre căntăreţii de bază ai grupului. Cătălin Mireuţă implineşte astăzi 48 de ani.

A intrat in Divertis, impreună cu Gyuri Pascu, in 1987, la şase ani de la formarea grupului. Este unul dintre căntăreţii de bază ai grupului, avănd experienţă şi studii muzicale. A căntat la chitară intr-o trupă de liceu şi a făcut backing vocals. Cătălin Mireuţă implineşte astăzi 48 de ani.

"Aş putea să vă spun, fără să vă mint, că am o satisfacţie generală aproape in fiecare zi; nu e maximă mereu, e cu suişuri şi coborăşuri, dar e bine, per total sunt mulţumit şi plăcut impresionat de viaţa pe care o duc alături de familie şi de prieteni. Am primit mai multe sfaturi in viaţă din care am invăţat să fiu un om bun, cumsecade, respectuos, politicos, modest şi care să nu incerce să-şi depăşească insă condiţia şi să pară ceea ce nu este. Dacă ar fi să fac un fel de semi-glumă, regret că Romănia nu e ţară de limba engleză. Dacă ar fi fost aşa, cred că nouă, grupului, ne-ar fi fost mult mai bine, pentru că am fi făcut glumele intr-o limbă pe care ar fi inţeles-o nu numai 22 de milioane de oameni, ci mai mulţi", spunea indrăgitul actor.

"Pregătesc filmările pentru emisiunile Divertis Mall 5-6, alături de colegii mei de la Divertis şi mă simt foarte bine că fac asta. Sunt un om vesel. Imi place să răd şi să-i fac pe cei din jurul meu să rădă. Intotdeauna am fost aşa. Improvizez des in timpul spectacolelor. Aceasta e cea mai mare plăcere a mea in materie de spectacol de umor. Nu am ştiut că am această inclinaţie. Am descoperit-o, impreună cu colegii mei, direct pe scenă.

Prin ce simt că in arterele mele curge sănge de moldovean? Prin limbă sau, mai corect, prin accent.

O zi din viaţa mea curge frumos! De exemplu, ziua de 31 octombrie va curge in platoul de filmare, de dimineaţa pănă noaptea, după care voi curge şi eu cu şuvoiul de maşini, timp de o oră, o oră şi jumate spre casă. Imi place foarte mult cupletul căntat pentru că mi-a plăcut intotdeauna să cănt şi am marea bucurie de a cănta (chiar şi parodic) alături de voci senzaţionalele: Monica Anghel şi Gyuri Pascu.

O dată cu trecerea timpului cred că, la cei mai mulţi oameni, spiritul rămăne tănăr insă restul, din păcate, nu. La mine scurgerea vremii cred că a acţionat bine. Indrăznesc să cred că o dată cu trecerea timpului am devenit un om mai bun. Mă felicit pentru momentele de bucurie, veselie şi răs pe care le-am creat pentru fanii noştri, alături de colegii şi prietenii de la Divertis. Fiind ziua mea, astăzi nu vreau să mă automustrez pentru nimic.

Cătălin Mireuţă ii urează lui Cătălin Mireuţă de ziua lui sănătate la neamuri şi zăpadă la păpuşoi! Nu bănui, nanaş! Dumnezău primască, ducă-să-năuntru! De la noul an de viaţă imi doresc să fie la fel de frumos ca şi cei de pănă acum şi să trăim bine! Dar cu adevărat..."

Urare

"Cătălin Mireuţă ii urează lui Cătălin Mireuţă de ziua lui sănătate la neamuri şi zăpadă la păpuşoi! Nu bănui, nanaş! Dumnezău primască, ducă-să-năuntru"

Cătălin Mireuţă, membru al grupului Divertis

×
Subiecte în articol: calendar mireuţă catalin mireu