x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Cătălin Ştefănescu!

Astăzi e ziua ta... Cătălin Ştefănescu!

29 Dec 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Cătălin Ştefănescu!
Sursa foto: /tvr.ro

"Nu joc rolul altruistului de circumstanţă..." Este membru al Asociaţiei Internaţionale a Criticilor de Teatru şi membru UNITER. Din 1999 este realizatorul şi gazda programului Garantat 100% de la TVR 1. Cătălin Ştefănescu împlineşte astăzi 41 de ani. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".



"Sunt onorat că mă bucur de atenţia dumneavoastră. Ce fac azi?! Mi-am petrecut întotdeauna ziua de naştere alături de prieteni. Marea plăcere a acestei zile e, de fapt, una şi aceeaşi cu plăcerea din toate zilele în care îi întâlnesc. Sunt fericit să gătesc pentru ei, să le pun muzici, să bem un vin de soi, să-i văd mulţumiţi şi să stăm la poveşti. Unul dintre prietenii mei apropiaţi are o formulă foarte frumoasă despre ziua de naştere: «Da, e ziua în care m-am născut. Dar e ziua prietenilor»."

UN GÂND DE MULŢUMIRE
"Nu sunt unul dintre cei care găsesc vreo formă de entuziasm în a povesti despre sine. Mă simt mai degrabă stingher în situaţiile astea. Aş folosi ocazia pe care mi-o oferiţi, pentru a le mulţumi colegilor alături de care fac emisiunea Garantat 100%. Nu fac lucrul acesta ca să mă dau modest şi să joc rolul altruistului de circumstanţă. Pur şi simplu, vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru nişte oameni care cred în pasiunea lor, pentru cei care fac meseria asta dintr-o uriaşă plăcere. Lor le trimit gândul meu de mulţumire pentru că îmi sunt alături şi pentru că îmi oferă privilegiul de a lucra împreună."

×
Subiecte în articol: calendar