x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Cezara Dafinescu

Astăzi e ziua ta: Cezara Dafinescu

03 Aug 2011   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Cezara Dafinescu

Vesela sau trista, ingenua sau perversa a fost trup si suflet in personajele care i-au marcat cariera. Dincolo de frumusetea sa naucitoare, Cezara Dafinescu are har. Si-a transformat meseria intr-o pretioasa bijuterie. Astazi isi sarbatoreste ziua de nastere. La multi ani!

"Chiar daca ai avut succes, ai esuat sau doar ai incercat, viata incepe in fiecare dimineata!"
"Cand dupa ani de zile in care familia ti-a fost alaturi cu dragoste, cand ea, familia, a fost oaza ta de liniste si caldura... cand destinul... ti-i ia pe cei dragi, sarbatorile devin din ce in ce mai greu de suportat! Asa se intampla de Paste, de Craciun cand iti lipsesc chipurile celor ce au plecat, dar mai cu seama iti e greu sa te afli singur atunci cand mai adaugi un an in colanul vremii. Dar cu cat oamenii inainteaza in varsta cu atat spiritul lor devine mai suplu, mai cald. S-ar zice, ca pentru spirit... timpul este o dimensiune a... intineririi!! In linistea singuratatii mele, fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc sau... recitesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad.

Viata nu inseamna a trai, ci a stii pentru ce traiesti... daca o iubesti si viata te va iubi pe tine. Acum, cand nu mi-a mai ramas decat munca, m-am aruncat cu disperare in noi proiecte. Spectatorii mei ma pot urmari la teatru, la televiziuni, in filme mai vechi si mai noi! Am adunat un buchet de vise din miezul florilor de la marginea sufletului meu si acum incerc sa-l daruiesc! Fiecare dimineata e o fereastra deschisa spre o noua lume – noi viziuni, noi dorinte, noi planuri. Chiar daca ai avut succes, ai esuat sau doar ai incercat, viata incepe in fiecare dimineata!

Incerc sa fiu in fiecare dimineata cu cate un mic semn in sufletele admiratorilor mei, pentru ca stiu ca departarea, ca si moartea, reduce treptat intensitatea legaturilor sufletesti, sfarsind in uitare. In definitiv, «ochii care nu se vad se uita»... nu?! Si pentru ca mereu am fost optimista si am incercat sa vad... partea plina a paharului... vreau sa le reamin­tesc admiratorilor mei cateva ganduri despre viata, culese de aiurea, dar care m-au ajutat si poate... le vor fi si lor de folos! VIATA E O SANSA, NU O LASA SA TREACA – VIATA E BU­CURIE, GUST-O DIN PLIN, VIATA E DRA­GOS­TE, BUCURA-TE DE EA! FII ASTFEL INCAT SA O MERITI.

Si acum, in incheiere, vreau sa le multumesc tuturor celor ce m-au ajutat in momentele grele, tuturor celor care mi-au dat un umar sa ma sprijin... tuturor celor care in intunericul salii de spectacol ma sustin, rad si plang alaturi de mine! ... Si nu in ultimul rand, vreau sa va multumesc voua, re­dactiei JURNALULUI NATIO­NAL care nu ma uitati si in fiecare an... pe 4 august ma faceti sa cred ca sunteti familia mea! FIECARE MOMENT DINTR-O ZI ARE PROPRIA SA VALOARE... DIMINEATA ADUCE SPERANTA, DUPA-AMIA­ZA CREDINTA, SEARA ADUCE IUBIRE, IAR NOAPTEA ADUCE ODIHNA! Va doresc sa le gasiti pe toate in fiecare zi!"

×
Subiecte în articol: cezara dafinescu