x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Crina Abrudan!

Astăzi e ziua ta... Crina Abrudan!

de Ramona Vintila    |    16 Ian 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Crina Abrudan!

Cunoscută prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, Crina Abrudan împlineşte mâine 32 de ani. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".

"Nu am vreo regulă. În fiecare zi fac ceea ce îmi cere locul de muncă şi viaţa personală să fac. În fiecare an fac altceva. Pe vremea când eram reporter îmi serbam ziua acolo unde mă trimitea redacţia. În ultimii ani am încercat de ziua mea să nu fac bilanţuri. Şi nici prea multe planuri de viitor. Iau lucrurile aşa cum vin. Sunt un om normal, care visează, se bucură, suferă la fel ca oricare alt om de pe această planetă.

Cele mai importante lucruri pe care le-am învăţat de-a lungul carierei? Că norocul dispare mai repede decât vine. Am învăţat că «demodatele» valori precum onestitatea, munca şi talentul sunt singurele care te ajută în situaţiile dificile.

Am evitat să fac bilanţuri ale împlinirilor şi dezamăgirilor mele. Fiecare necaz a fost cel mai mare în momentul în care a avut loc. La fel şi-n cazul bucuriilor. Am încercat să iau tot ce mi-a dat viaţa, şi bun şi rău, ca pe o experienţă care să mă ajute să merg mai departe şi să devin un om mai bun. Vorba ceea: tot ce nu te omoară te întăreşte. :)

Cel mai plăcut/neplăcut moment pe care l-am trăit în direct... Hm! E destul de greu. Gândeşte-te că lucrez într-un spaţiu în care sunt înconjurată de superprofesionişti şi de echipamente de ultimă generaţie în care este aproape imposibil să ai parte de surprize neplăcute. Plăcute? Din punctul meu de vedere, fiecare seară la pupitrul ştirilor sportive este o seară plăcută şi o provocare.

Personalităţile sportive care m-au impresionat... Mircea Lucescu. Pentru întreaga carieră. Pentru că a făcut ca de ultima cupă UEFA să fie legat numele României.

Da, mi-ar plăcea să încerc să fac şi altceva în teleleviziune. Atunci când nu o să mai pot să prezint ştiri, aş vrea să fiu undeva în spatele camerelor, să încerc munca de producător al unui program de ştiri sau de divertisment.
32 de ani este o etapă importantă în viaţa fiecărui om. Acum zece ani îmi era frică de momentul «30». Era o prostie. Nu ştiu ce se vede, dar ştiu ce vreau. Vreau mai mult de la viaţă şi profesional şi personal.

Un eveniment pe care l-am tot aşteptat până acum... :) Îl ştiu, dar, sper să mă ierţi, nu-l spun. Promit că, atunci când o să se întâmple, dacă o să mă întrebi, o să recunosc la ce mă gândeam.
Cele mai frumoase trei amintiri ale vieţii mele? Prima apariţie la Antena 1 în Oradea, prima apariţie la Antena 1 în Bucureşti, al treilea rămâne secret...
De ce îmi este dor de ziua mea? De atmosfera de acasă de la părinţii mei."

×
Subiecte în articol: calendar