x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Delia

Astăzi e ziua ta: Delia

de Carmen Anghel    |    06 Feb 2015   •   00:23
Astăzi e ziua ta: Delia

Delia este foarte iubită de public. Are o voce frumoasă, profundă – pe care o protejează luând pauze vocale, din când în când, este o persoană frumoasă – de care “vinovată” este mama ei. Este pe scenă mai tot timpul, este prezentă în emisiuni. La 13 martie are primul său concert la Sala Palatului – “Pe aripi de vânt”. La 7 februarie Delia îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”.

Pe aripi de vânt
Anul l-a început cu o binemeritată vacanţă, într-un loc special, în Thailanda. ”Vacanţa în Thailanda e un fel de obişnuinţă pentru noi. De ceva vreme nu trece un an fără să revenim aici, pentru că, o spun cu mâna pe inimă, vacanţa în Thailanda e mereu frumoasă. Am vizitat şi acum câteva temple, dar cel mai mult am stat pe insule: Phi Phi, Krabi şi altele. Cea mai mare parte a timpului ne-am petrecut-o pe un superb catamaran, cu care am călătorit în acea zonă. Am mâncat mult peste, fructe de mare şi fructe. Chiar am avut inspiraţie pentru o melodie la care am şi scris acolo. O să o auziţi în toamnă.” Are viaţa pliăn de evenimente. Dar o trăieşte după principiul ca şi cum astăzi ar fi ultima zi sau este mai aşezată? “Cred, mai degrabă, într-o combinaţie între cele două. Îmi place să îmi trăiesc zilele ca şi cum nu ar exista mâine, însă cumpătarea îşi găşeşte şi ea locul şi ajung să mă gândesc destul de des şi la viitor.”

Şi-a dorit foarte mult un conert la Sala Palatului. Anul acesta, la 13 martie acest vis i se împlineşte. Are concertul “Pe aripi de vânt”. “E povestea mea artistică, presărată cu multă-multă emoţie. Nu pot să dezvălui mai mult acum.” Aşadar se consideră o persoană norocoasă “Destinul lucrează spre binele şi voinţa mea.” Şi nu ar vrea să fie altcineva. “E destul de multă treaba în pielea Deliei.” Are un artist român pe care îl admiră: Gabriel Cotabiţă.

Anul acesta, de ziua sa “Va fi o aniversare mai specială – pentru că am o cântare la... atenţie... o altă zi de naştere! Nu cred că ştiu, dar ar fi tare să vină două torturi. Anul trecut am avut parte de o petrecere-surpriză, la care au complotat îndeaproape soţul şi prietenii apropiaţi. Am ajuns într-un loc superb decorat, cu poze din ultimul an cu oamenii dragi mie. A fost un sentiment minunat, deşi eram foarte obosită, căci veneam după un live de la X Factor.” de altfel, Delia nu prea are timp deoarece “Concerte am prin toată ţara, aşa că e deja tradiţie ca weekend-urile să le petrec mereu departe de casă. În curând lansez un single nou şi... surpriză... la Sala Palatului îmi lansez şi albumul!”


×