x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta...": Diana Munteanu

"Astăzi e ziua ta...": Diana Munteanu

de Ramona Vintila    |    15 Dec 2008   •   00:00
"Astăzi e ziua ta...": Diana Munteanu

Nu are regrete şi nu ar schimba nimic în viaţa sa. "Fiecare lucru e o lecţie de viaţă şi important este să înveţi ceva din ea. Dacă aş da timpul înapoi, tot televiziune aş face...", ne-a mărturisit vedeta Antenei 2. Diana Munteanu împlineşte astăzi 30 de ani.



"Trebuie să recunosc că nu sunt un mare fan al zilei mele de naştere, în sensul că nu mă agit prea tare când e vorba de petreceri organizate de ziua mea, cadouri, etc... Mi-a plăcut întotdeauna să treacă cât mai discret, iar acum, că trec pragul de 30 de ani, cred că aceste lucruri se vor accentua. Sunt un om obişnuit, care face lucruri fireşti. Mă ocup şi de treburile casei, iar când este vorba de filmări acord mai mult timp pregătirilor. Altfel, mă trezesc devreme, îmi fac exerciţiile de sport, care durează 15 minute, şi apoi, în funcţie de programul zilei respective, îmi organizez agenda. Cred că televiziunea m-a cucerit pe mine. Nu aveam un scop în viaţă din a face televiziune şi asta pentru că, la bază, am terminat Facultatea de Actorie, dar s-a întâmplat să merg la un casting acum 10 ani şi de atunci...tot asta fac. Nu ştiu dacă televiziunea m-a schimbat sau doar m-a făcut să devin responsabilă. Asta pentru că, apărând la televizor, ar trebui să fii un exemplu pentru ceilalţi... Asta m-a făcut întotdeauna să-mi doresc să fiu mai bună în fiecare zi în ceea ce fac. Cred foarte tare în puterea presei, fie ea scrisă sau vorbită, şi cred că poate influenţa atât pozitiv, cât şi negativ multe. Nu ştiu dacă poate schimba o ţară, dar vieţi cu siguranţă. Pentru a avea succes ca şi om de televiziune cred ca ai nevoie de naturaleţe, spontaneitate şi dorinţă de perfecţionare, astea toate bineînţeles pe lângă talentul de a face această meserie. Mă gândesc de multe ori la momentul în care un om de televiziune ar trebui să se retragă de pe sticlă. Cred că atunci când nu te mai poţi autodepăşi şi nu te poţi reinventa, atunci când mesajul tău nu mai este la fel de puternic şi de bine perceput de public trebuie să-ţi cauţi altă meserie sau, de ce nu să continui în spatele camerelor de luat vederi. În general nu fac lucruri pe care să le regret apoi. Mi-am asumat întotdeauna tot ce am făcut, rău sau bun, şi aşa voi face şi pe viitor. Ce sens ar avea să mă frământ şi să regret? În fond, lucrurile se întâmplă pentru că aşa trebuie să se întâmple... Trecerea anilor îşi pune amprenta în primul rând în diferenţa de gândire dintre generaţii... Încă nu e cazul meu, dar sunt sigură că în timp mi se va părea că sunt depăşită, aşa cum zice de multe ori mama mea. Însă cred cu tărie că nu este imposibil să-ţi păstrezi sufletul tânăr şi până la urmă asta contează cel mai mult şi nu neapărat că ţi-a apărut un rid sau ai două kilograme în plus.
Îmi doresc multă sănătate!!! Pentru asta mă rog mereu, pentru sănătatea mea şi a celor apropiaţi mie. Eu atât îmi doresc mie... dar şi vouă tuturor!!!!"

×
Subiecte în articol: calendar cred