x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta..." - Diana Munteanu

"Astazi e ziua ta..." - Diana Munteanu

14 Dec 2004   •   00:00

A facut pian, atletism, a cantat in Scoala Vedetelor, a jucat in filme si este VJ la MTV. Diana Munteanu implineste astazi 26 de ani.

"Mi-as dori sa am parte de o petrecere-surpriza"

"Nu ma bucur foarte tare ca am mai implinit un an, dar pot sa spun ca am avut un an bun din toate punctele de vedere. Trecerea unui alt an inseamna ca am mai imbatranit putin, ca ne-am mai desteptat putin. Anul acesta mi se pare ca a trecut foarte repede, nici nu stiu cand a trecut vara, nici nu stiu cand a venit iarna, vin Sarbatorile de iarna, care vor trece si ele repede... Am senzatia ca, o data cu scurgerea timpului, anii trec mult mai repede. Nu am facut niciodata o petrecere… Cred ca mi-as dori sa am parte de o petrecere-surpriza, nu am avut niciodata pana acum. De fiecare data mi-am petrecut aniversarile alaturi de familie, de prietenii apropiati. Cred ca o sa ies cu prietenii mei, dar nu stiu exact nici unde, nici cum, chiar nu stiu, nu m-am hotarat inca. Poate ca acum patru ani, cand am implinit 22 de ani, a fost cea mai frumoasa aniversare de pana acum. Nu imi place, in general, sa imi fac planuri, imi place sa traiesc clipa. Imi propun anumite lucruri, dar, in linii mari, nu vreau sa imi planific niciodata ceva pentru ca stiu ca nu o sa se indeplineasca. Prefer sa imi vad de viata mea asa cum e si sa-mi rezolv problemele sau sa intampin bucuriile din mers. De ziua mea imi doresc sanatate si nimic mai mult, mie si familiei mele. Pe plan profesional imi doresc sa cresc in audienta, pentru ca acesta este visul oricarui om de televiziune si, bineinteles, sa acumulez tot ce e de acumulat in televiziune. Nu m-am gandit sa imi schimb locul de munca sau ceva de genul asta. Inaintarea in varsta eu cred ca dauneaza unui om din mai multe puncte de vedere. Era frumos cand eram mai mica si lucrurile mi se pareau altfel, nu existau probleme, dar sigur ca, cu trecerea timpului, acumulezi multe lucruri frumoase si ti se implinesc vise mai vechi, fie ca iti intemeiezi o familie sau faci un copil. Pentru mine, a-mi intemeia o familie este lucrul care m-ar implini. Sa opresc timpul nu stiu daca mi-as dori, dar sa fiu mai mica mi-as dori cu siguranta. As vrea sa mai am o data 18 ani. Nu am regrete, pentru ca intotdeauna fac exact ceea ce simt la momentul respectiv. Cea mai frumoasa zi din viata mea a fost atunci cand am fost la Vatican; ramane pentru mine cel mai frumos sentiment pe care l-am trait. Cum ma definesc? O persoana foarte optimista, deosebit de vesela, mult prea vesela… Sigur ca am si defecte - sunt o incapatanata. In rest, nu stiu, sa zica prietenii despre mine!".

NOSTALGIE

"Era frumos cand eram mai mica si lucrurile mi se pareau altfel, nu existau probleme, dar sigur ca, cu trecerea timpului, acumulezi multe lucruri frumoase si ti se implinesc vise mai vechi, fie ca iti intemeiezi o familie sau faci un copil…"

MOMENTE

"Cea mai frumoasa zi din viata mea a fost atunci cand am fost la Vatican; ramane pentru mine cel mai frumos sentiment pe care l-am trait" - Diana Munteanu prezentatoare tv

×
Subiecte în articol: calendar ştiu