x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Diana Munteanu-Niculescu

Astăzi e ziua ta: Diana Munteanu-Niculescu

de Ramona Vintila    |    14 Dec 2010   •   18:14
Astăzi e ziua ta: Diana Munteanu-Niculescu

142533-diana-munteanu.jpgDiana Munteanu-Niculescu, prezentatoarea emisiunii „Conferinţa de presă” de la Antena 2, împlineşte astăzi 32 de ani. La mulţi ani!

„Trăiesc fericită pentru că am toate motivele: o familie binecu­vân­ta­tă cu un copil minunat!”

Cel mai frumos moment trăit în ultima perioadă. „Când a spus David pentru prima dată «mama» a fost minunat, acum spune «mami, besc» adică «te iubesc» şi asta mă face extrem de fericită!”                       

Câteva lucruri pe care le-ar schim­ba în România. „Infrastructura, sistemul sanitar şi mentalitatea.” 

Câteva lucruri pe care le-ar schimba la ea. „Îmi doresc să fiu mai puţin încăpăţânată, mai puţin credulă şi mult mai calmă.”

Cel mai plăcut/neplăcut moment trăit în direct. „«Conferinţa de pres㻄, emisiunea de sâmbătă seara pe care o realizez la Antena 2, este înregistrată. N-am avut parte de momente neplăcute de-a lungul carierei mele, fie că este vorba de «live»-uri sau înregistrări. Am descoperit oameni minunaţi, care, în postura de invitaţi ai emisiunii «Conferinţa de presă», au făcut declaraţii emoţionante sau surprinzătoare, am parte de astfel de momente plăcute aproape în fiecare emisiune.”

Provocarea profesională căreia nu i-ar rezista. „Îmi plac provocările profesionale, aşa că oricare ar fi ea, i-aş da curs.”   

„Sunt o femeie norocoasă pentru că am satisfacţii şi în profesie, dar şi în viaţa personală. Însă nu pot să nu amintesc, din nou, de cea mai mare reuşită a soţului meu şi a mea, băieţelul nostru, David, de care suntem amândoi foarte mândri. Şi cum el reprezintă totul pentru Claudiu şi pentru mine, am vrut să începem şi să încheiem acest articol cu David.”

×
Subiecte în articol: astăzi e ziua ta...