x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar “Astăzi e ziua ta...” - Geta Voinea

“Astăzi e ziua ta...” - Geta Voinea

de Roxana Vintila    |    29 Aug 2008   •   00:00
“Astăzi e ziua ta...” - Geta Voinea

“Tot ce e frumos e înăuntrul nostru”
Este inventivă şi creativă. Mîinile sale impun un adevărat stil. Eleganţa pare să o definească... Astăzi, cunoscuta hair-stylistă Geta Voinea îşi aniversează ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”.



“Tot ce e frumos e înăuntrul nostru”
Este inventivă şi creativă. Mîinile sale impun un adevărat stil. Eleganţa pare să o definească... Astăzi, cunoscuta hair-stylistă Geta Voinea îşi aniversează ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”.

“Aşa m-am născut... cu acest talent deosebit pe care l-am cultivat în timp. Sînt de parere că «Tot ce e frumos e înăuntrul nostru. Şi dacă reuşeşti să scoţi asta la suprafaţă, înseamnă că eşti într-adevăr valoros». Mama mea a fost un model de dăruire profesională. Dar am avut şi mulţi oameni din străinătate cu care mi-am dorit şi chiar am reuşit să apar împreună pe scenă: Anthony Mascolo, Trevor Sorbie şi alte nume celebre din domeniul hair-style-ului internaţional. Am un stil unic, ca de altfel orice stilist. Nu poate să mi-l copieze nimeni. Am reuşit în acest domeniu prin multă muncă, sacrificii, cursuri de specializare, multă documentare în domeniu. Din păcate, am sacrificat timpul petrecut cu fata mea. Dar mă gîndesc că e şi pentru viitorul ei.

Am făcut saloanele din surse proprii. Am preferat să investesc în talentul şi cariera mea, şi nu să-mi cumpăr haine de firmă sau maşini luxoase. Stilul implică multă precizie, răbdare, cunoştinţe, informaţie. Sînt adepta oricărui stil. Atît timp cît ştii să-l porţi, nu mă deranjează. E dreptul fiecăruia să poarte ce vrea. Ce-i drept, o să fie o problemă cînd o să întîmpin acest lucru cu fiica mea. Dar totul ţine foarte mult de educaţie. Şi, oricum, sînt convinsă că a moştenit de la mine simţul estetic, aşa că nu-mi fac probleme.  

Ceea ce am astăzi, oamenii pe care i-am format, echipa sînt cele mai importante reuşite din punct de vedere profesional. Am creat un brand pe piaţă si sînt foarte mîndră de acest lucru. Acum a apărut şi televiziunea. O provocare. Sînt fericită să apar la televizor şi să mă pot exprima liber în domeniul meu. Dar totodată a fost o decizie grea pentru mine să părăsesc salonul şi să aleg televiziunea. Emisiunea pe care o voi prezenta la «Euforia TV» din septembrie, mai ales că va fi în direct, e un pas înainte şi o provocare foarte mare pentru mine. M-am simţit descurajată şi mă simt de fiecare dată cînd îmi pleacă oamenii pe care i-am format. De regulă este un ciclu de trei ani, după care oamenii îmi pleacă. Şi atunci nu ştiu cum şi de unde îmi adun puterile, dar pun pe picioare un nou salon, formez noi oameni.

De cele mai multe ori oamenii m-au dezamăgit. Nu au înţeles că «a fi unit este foarte important şi că  numai aşa poţi... muta munţii din loc». Am avut şi eşecuri... familiale. Dar poate că a fost mai bine aşa. Dacă nu divorţam atunci, poate că acum nu ajungeam ceea ce sînt. O dată cu trecerea timpului aş vrea să încerc să aflu care-mi sînt priorităţile în viaţă. Să mă pun eu în faţă şi pe alţii la urmă. Să învăţ să spun «nu».”

×
Subiecte în articol: calendar sînt