x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Inna

Astăzi e ziua ta, Inna

16 Oct 2014   •   00:39
Astăzi e ziua ta,  Inna

 Este o prezenţă discretă, apariţiile sale publice sau televizate fiind limitate, deşi este “cel mai bun produs muzical de export al României” şi una dintre cele mai frumoase românce. Succesul de care are parte în ţară, dar mai ales în afara ei o copleşeşte şi recunoaşte că nici nu a îndrăznit să viseze că va ajunge unde este acum. Inna (Elena Alexandra Apostoleanu) împlineşte astăzi 28 de ani. La mulţi ani!

Pentru mine înseamnă foarte mult să cânt în România, dar şi să duc numele României mai departe”
Nu trece nici o zi din viaţa ei fără muzică
“Petrec destul de mult timp în studio, înregistrez piese noi, compun, filmez, fac repetiţii şi bineînţeles, concerte.
Îmi place ca oamenii să ştie despre mine ce este cel mai important despre Inna, ca artist şi Alexandra, ca persoană: că iubesc muzica, nu trece nici o zi din viaţa mea fără muzică, îmi place să călătoresc, îmi plac oamenii.

Pentru mine înseamnă foarte mult să cânt în România, pentru ţara mea, dar şi să duc numele României mai departe. E o onoare şi o bucurie să vorbesc în interviuri despre România, să duc o parte din ţara noastră în toate colţurile lumii în care călătoresc.
Succesul de care am parte este foarte important şi mă bucur de fiecare reuşită în parte, pentru că este munca mea şi a echipei mele. Şi mereu ne dorim tot mai mult, să evoluăm, să venim mereu cu ceva nou.

Nu am îndrăznit niciodată să visez că voi ajunge aici, la început ştiu că îmi doream să am o piesă pe radio. Apoi, pe măsură ce au venit rezultatele, am început să sper la mai mult, să îmi doresc o piesă cunoscută la nivel internaţional, apoi colaborări cu artişti mari şi mai toate s-au împlinit pas cu pas.

Nu m-am gândit niciodată că plătesc niste preţuri, ci că renunţ la unele lucruri sau am parte de ele mai puţin: timp liber, timp petrecut cu familia sau prietenii. Am învăţat însă să am răbdare, să muncesc, să nu mă dau bătută, să cred în mine.

Îmi doresc să lansez cât mai multe piese, să fie de succes, să am familia alături de mine în această , prietenii, fanii. Astăzi, de ziua mea, mi-e dor de oameni dragi, de care sunt departe, şi de copilărie.”

×
Subiecte în articol: inna