x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Ionel Dănciulescu

Astăzi e ziua ta, Ionel Dănciulescu

de Ramona Vintila    |    06 Dec 2013   •   00:00
Astăzi e ziua ta, Ionel Dănciulescu
Sursa foto: Alexandru Dobre/Mediafax Foto

Ionel Dănciulescu, noul team manager al echipei Dinamo, împlineşte astăzi 37 de ani. Îi urăm “La mulţi ani!”

Vreau să cred că fotbalul se face din plăcere
“Îmi doresc să-mi ajut echipa din noua mea postură cel puţin la fel de mult ca atunci când eram pe teren”
“Chiar dacă m-am retras, sunt alături de echipă, încerc să fac lucrurile să meargă bine, stau lângă cei tineri, îi încurajez. Deocamdată programul meu nu s-a schimbat pentru că fac antrenamente, sunt alături de băieţi până la terminarea acestui tur şi la terminarea acestuia voi vedea concret ce am de făcut, ce o să intre în atribuţiile noii mele funcţii din cadrul clubului. Altfel, încerc să stau cât mai aproape de familie.
Plăcerea de a juca fotbal în faţa blocului m-a adus unde sunt. Aşa a început totul. Din păcate, în ziua de astăzi nu prea mai vezi aşa ceva. Înainte era frumos, aveam campionate între scări, între blocuri. În ultima perioadă, să fii fotbalist nu este o bravură, fotbaliştii sunt blamaţi, nu ştiu din ce motive, poate că unii au dat motive să se vorbească aşa despre noi, dar cred că şi noi suntem oameni la fel ca şi ceilalţi, avem şi noi supărările, bucuriile noastre, suntem oameni normali, nu suntem cu nimic mai presus decât ceilalţi.
Trebuie să recunosc, cu părere de rău, că suntem în regres, trebuie să investim mai mult în copii şi juniori şi nu în jucători străini care, din păcate, nu aduc nici un plus campionatului. Cred că tineretul este baza, trebuia să ne dăm seama mai demult. Nu avem încotro, trebuie să o luăm pas cu pas şi să sperăm că lucrurile se vor reglementa uşor uşor.
Toată lumea vorbeşte de bani în fotbal, dar nu se câştigă atât de mulţi bani din fotbal în România. Vreau să cred că fotbalul se face din plăcere, eu am făcut-o din plăcere şi cred că de aici trebuie să se plece la drum în această carieră.
În ceea ce priveşte cariera mea sportivă, prefer să îi las pe alţii să facă aprecierile. Eu cred că am făcut lucruri bune, sigur era loc de şi mai bine, dar sunt mulţumit cu ceea ce am realizat. Cel mai mare regret este că nu am jucat în Champions League cu Dinamo. Pe lângă performanţele şi lucrurile bune pe care le-am făcut aş vrea să se vorbească şi de latura umană, cred că e important.
Îmi doresc să-mi ajut echipa din noua mea postură cel puţin la fel de mult ca atunci când eram fotbalist.”

×
Subiecte în articol: ionel dănciulescu