x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta..." - Iuliana Tudor

"Astăzi e ziua ta..." - Iuliana Tudor

de Ramona Vintila    |    16 Iun 2008   •   00:00
"Astăzi e ziua ta..." - Iuliana Tudor

Toată lumea o recunoaşte drept "vedeta populară" a Televiziunii Române, datorită emisiunii "O vedetă... populară". În prezent este gazda show-ului săptămînal de divertisment "O dată-n viaţă", difuzat la TVR 1. Iuliana Tudor împlineşte astăzi 31 de ani.



Toată lumea o recunoaşte drept "vedeta populară" a Televiziunii Române, datorită emisiunii "O vedetă... populară". În prezent este gazda show-ului săptămînal de divertisment "O dată-n viaţă", difuzat la TVR 1. Iuliana Tudor împlineşte astăzi 31 de ani.

"Nu-mi mai aparţin de mult..."

"Cum e cu mine în ziua asta?... ziua mea, ziua ta, zilele noastre... e în multe feluri de ziua mea... sau poate doar altfel anul ăsta, nu ştiu... Auzi? Dincolo cîntă în boxe Olăraşu... spune că n-ai nevoie de multe să fii fericit... mă deturnează destul de convingător...

Am 31 de ani, simt ca la 18, rîd ca la 15, mă joc ca la 5... şi trăiesc cea mai tare poveste pentru simplul motiv că e a mea! E viaţă, e una singură şi e numai a mea! Cine sînt? Cea din ochii părinţilor mei, cea din ochii bunicii, cea din ochii bărbatului care mă iubeşte, cea din ochii oamenilor care mă privesc şi ascultă, cea din ochii prietenilor, cea din ochii motanului meu şi.... dincolo de lume, cea din ochii mei, pe care am grijă s-o pot privi zilnic în ochi fără remuşcări.

Cînd Televiziunea m-a găsit şi m-a furat de pe peronul unei gări am trăit cel mai frumos vis. Aşteptam să mă trezesc, dar povestea continuă melodic infinit ca la Wagner. Şi nu m-am mai trezit de atunci! Cîte aveau să mai vină! Fabulos... mă gîndeam că în toţi anii ăştia am întîlnit milioane de oameni şi a existat unul singur care mi-a vorbit în numele tuturor: mata, zice, nu mai eşti a dumitale, de-acu' eşti a noastră! Răvăşitor... şi perfect adevărat. Nu-mi mai aparţin de mult. Nu mai sînt a familiei decît secvenţial şi asta pentru că, altfel, ce fac eu s-ar numi simplu: slujbă! Or, televiziunea adevărată, aceea pe care am cunoscut-o eu, nu mă vrea aşa. Cum spuneam odată, EA mă răscoleşte şi nu mă lasă să dorm noaptea, îmi cere mereu mai mult şi mai bun, mă obligă la reinventări permanente, îmi cere puţină nebunie, îi place să ne-nţelegem din priviri şi cîte altele... N-are nevoie de slujbaşi.... Ploaia asta nebună a spus că vine şi nu mai vine... se-aude de dincolo... frumos scrie Olăraşu, păcat că nu e difuzat mai mult...

31 de ani... şi unu de ani... el, ultimul an a fost cel mai neaşteptat... Tot ce mi-a oferit se-ntîmplă O DATĂ-N VIAŢĂ, în sensul cel mai frumos cu putinţă! Sînt un om norocos şi mulţumesc Cerului pentru tot. Au fost şi ani de cumpănă... e nevoie şi de ei... 2004 m-a ajutat să mă-ntîlnesc fundamental cu mine. Am ieşit primenită şi de-atunci s-au schimbat multe... trăite în acelaşi vis început în urmă cu opt ani în direct. Visul continuă tot mai provocator... şi e locuit de alte cîteva, născute pe parcurs... un copil e visul cel mai curat dinăuntrul meu!"

×
Subiecte în articol: calendar ochii