x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta..." : Liana Stanciu

"Astăzi e ziua ta..." : Liana Stanciu

de Ramona Vintila    |    23 Iul 2007   •   00:00
"Astăzi e ziua ta..." : Liana Stanciu

Chiar dacă nu a vorbit pănă la vărsta de 2 ani din cauza unei insuficienţe respiratorii din naştere, şi-a căstigat celebritatea cu vocea răguşită de care in copilărie era complexată.Măine Liana Stanciu implineşte 36 de ani.

Chiar dacă nu a vorbit pănă la vărsta de 2 ani din cauza unei insuficienţe respiratorii din naştere, şi-a căstigat celebritatea cu vocea răguşită de care in copilărie era complexată. De la noul an de viaţă işi doreşte o vacanţă. Măine Liana Stanciu implineşte 36 de ani.

A inceput să facă Radio după ce a ratat admiterea la Medicină. Era inceputul anilor ’90, cănd mai toată lumea voia să plece din ţară şi se căutau operatori de Cobol. "Cu incă două colege m-am dus la testul respectiv, apoi am fost să bem un suc la Continental. Şi acolo se asculta radio Contact. Se tot auzea un domn care spunea că se caută tineri cu chef de invăţat, cunoscători de limba engleză sau franceză şi, bineinţeles, de muzică. Prietenele mele au sărit imediat şi mi-au spus: «Oau, asta e o chestie care ţi s-ar potrivi grozav!». Aşa că am fost la Facultatea de Arhitectură, acolo unde se dădea proba. Nu o să uit toată viaţa două lucruri: că, o dată ajunsă acolo, amfiteatrul in care se ţinea preselecţia era plin de oameni şi un domn a intrebat cine vrea să intre primul. M-am ridicat in picioare ca să scap o dată. Mi se părea un fel de tortură. Şi celalălt lucru pe care nu il voi uita este că am fost intrebată: «Da... aşa este vocea dumneavoastră?». Am spus că nu... că sunt un pic răcită. Şi acum vreo 4-5 ani Costel, domnul respectiv, care şi-a deschis un post de radio pe la Botoşani, a spus pe post că sunt răcită de vreo 13 ani. Am trecut testul, apoi a trebuit să fac o poveste despre o trupă... nu mi-a fost greu. Am iubit muzica de cănd mă ştiu. Atunci am lăsat şi şcoala, şi serviciul, şi tot! Eram om de radio (iţi dai seama!?)", mărturisea vedeta B1TV.

"Trenul vieţii mele e trenul vieţii. Nu e un tren «ideal». Evident m-am poticnit, răzgăndit, oprit, repornit, reorientat... A fost cănd marfar, cănd inter-city, dar cred că cel mai important e că n-am ratat nici o gară importantă. Nu mă duc niciodată nepregătită la emisie, mai ales că marţea, cănd aleg tema, mă documentez să văd dacă merge, dacă au mai abordat-o şi alţii, şi dacă da cum... Nu sunt diferenţe esenţiale intre Liana Stanciu din emisiunile de radio şi Liana Stanciu de la televizor. Cea de la tv pierde mai mult timp la machiaj.
Ca mamică şi ca soţie sunt extrem de indrăgostită... Faţă de acum zece ani mi s-au schimbat priorităţile, nu mai am timp liber aproape deloc, dorm mai puţin, mă bucur mai mult de lucrurile pe care acum zece ani poate nici nu le observam. Dumnezeule, sunt oare mai inţeleaptă? Motto-ul meu de viaţă? «O zi in care n-ai invăţat nimic e o zi pierdută». Dacă aş avea şansa să dau timpul inapoi şi să o iau de la capăt, mi-aş schimba culoarea părului.
Liana Stanciu ii urează Lianei Stanciu de ziua ei: «Fii sănătoasă şi enervează-te mai puţin!»."

Implinire vs regret

"TEODORA este cea mai mare realizare a mea.Cănd era Toto mai mică regretam că n-am făcut medicină, astăzi regret că n-am mai mult timp pentru ea şi pentru Mihai"
Liana Stanciu

×
Subiecte în articol: calendar stanciu liana stanciu