x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta...": Maria Dragomiroiu - "Nu-mi sarbatoresc galagios ziua"

"Astazi e ziua ta...": Maria Dragomiroiu - "Nu-mi sarbatoresc galagios ziua"

09 Iul 2004   •   00:00
"Astazi e ziua ta...": Maria Dragomiroiu - "Nu-mi sarbatoresc galagios ziua"

Maria Dragomiroiu este una dintre cel mai bine cotate interprete de muzica populara, statut pe care il pastreaza si astazi, neavand prea multe rivale in domeniu. Astazi este ziua de nastere a reputatei artiste, dar, din pudoare, nu a vrut sa ne dezvaluie al catelea trandafir il pune in buchetul vietii. Iata care sunt si consideratiile Mariei Dragomiroiu pe seama trecerii timpului:

"Normal ca-mi pare rau ca adaug un nou an, insa nu am timp sa ma gandesc la aceasta aniversare deoarece o voi sarbatori prin munca.

Voi canta la o nunta, pentru ca apoi sa plec imediat pe Litoral. Intre doua spectacole voi desface o sticla de sampanie, pentru a-mi trata colegii de breasla.

Ma intrebati cum ma simt la aceasta varsta? Singura data cand am simtit un regret a fost cand am implinit 30 de ani, caci nu-mi venea sa cred ca intru intr-o noua etapa a vietii. Imi amintesc cu placere zilele de nastere din perioada copilariei si nu din cauza fastului, pentru ca la tara nu se obisnuia sa suflii in tortul cu lumanari, ci pentru ca atunci parintii ma lasau sa merg la hora.

Cand am implinit 18 ani, cadoul parintilor a fost acela ca au adus in curtea casei o orchestra de muzica populara si m-au pus sa cant alaturi de instrumentisti. Inca un motiv pentru care nu-mi sarbatoresc ziua de nastere galagios este acela ca mama mea a incetat din viata la o luna dupa ce am implinit niste ani.

O vad si acum langa vita-de-vie cum asculta cantecele mele si-mi prevestea un viitor luminos. De la dansa am invatat ce inseamna sa fii un om constiincios, sa-ti faci treaba cum trebuie, pentru ca oamenii sa fie multumiti de tine". (Horatiu Tudor)

×
Subiecte în articol: calendar