x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Mihaela Mihai

Astăzi e ziua ta... Mihaela Mihai

de Ramona Vintila    |    22 Oct 2007   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Mihaela Mihai
Sursa foto: BOGDAN IURASCU/

Pentru ea, muzica reprezintă calea cea mai dreaptă către adevăr şi către Dumnezeu. "In viaţă, nimic nu este mai frumos şi mai preţios ca dragostea…", spune artista. Mihaela Mihai işi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.



Pentru ea, muzica reprezintă calea cea mai dreaptă către adevăr şi către Dumnezeu. "In viaţă, nimic nu este mai frumos şi mai preţios ca dragostea…", spune artista. Mihaela Mihai işi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.


"Sunt un fel de pasăre phoenix…"

"Străng intens semnături pentru a-mi depune candidatura la alegerile pentru Parlamentul European din 2009 (www.mihaelamihai.com). Imi doresc foarte mult să căştig aceste alegeri. Am proiecte măreţe pentru cultura romănească. De asemenea, pregătesc nişte căntece, pentru că mă lansez intens in activitatea de compozitor.


Sunt o persoană tenace, curată moralmente, am o curiozitate permanentă de a invăţa căte ceva de la cei din jur şi de a descoperi toate minunile pe care le poate crea mintea umană. Am considerat intotdeauna că adevărata aristocraţie este cea a sufletului şi a minţii, a spiritului. Găsesc că sunt generoasă şi mă simt bine in pielea mea.
Cea mai mare implinire a mea este Isabel, fiica mea. Profesional, consider că cea mai mare realizare este că nu am cedat tentaţiei de a depăşi o anumită limită a comercialului. Am avut grijă intotdeauna ca tot ceea ce fac să aibă un conţinut, să spună ceva, să aducă un mesaj real. Mă felicit pentru că mi-am păstrat sufletul curat şi onoarea in tot ceea ce am făcut. Uneori, imi pare rău că nu m-am găndit destul la mine insămi şi nu mi-am susţinut talentul suficient, punănd inainte interesele altora, inclusiv ale familiei mele.


Regret faptul că m-am născut intr-o epocă şi intr-un sistem care nu mi-au permis să mă pot exprima la nivel internaţional. Am plecat prea tărziu in străinătate, eram aproape de 30 de ani. Vărsta mă condamna pe piaţa muzicii internaţionale. Cred că sunt unul dintre artiştii romăni, nu sunt singura, care au un potenţial artistic de nivel internaţional. Imi doresc foarte mult să reuşesc să demonstrez şi mai ales să fac recunoscut in Romănia faptul că artiştii romăni sunt la fel de talentaţi ca şi cei din Occident şi că merită să fie răsplătiţi la fel ca acolo. Am fost prea fair-play faţă de ţara mea… Poate că ar fi trebuit să rămăn in străinătate mult mai devreme ca să-mi pot construi o carieră la nivel internaţional şi să pot spune că sunt romăncă. Nu aş fi furat nimic Romăniei…


O dată cu trecerea timpului am devenit mai sigură pe mine. Am fost crescută intr-un stil foarte exigent şi mi-a trebuit mult timp să mă conving de valoarea mea. Acum nu mă mai indoiesc de ea, dar am in permanenţă vigilenţa de a nu depăşi limita.


O carte despre viaţa mea ar fi un roman care să servească drept bază pentru scenariu de film. Toată viaţa mea a fost o inşiruire de valuri, de adăncituri de valuri, de momente de disperare, de urcuşuri. Sunt un fel de pasăre phoenix care renaşte fără incetare din propria-i cenuşă."


MUSTRARE
"Am fost prea fair-play faţă de ţara mea… Poate că ar fi trebuit să rămăn in străinătate mult mai devreme ca să-mi pot construi o carieră la nivel internaţional şi să pot spune că sunt romăncă. Nu aş fi furat nimic Romăniei…"
Mihaela Mihai
preşedintele Uniunii Artiştilor Liber Profesionişti din Romănia

×
Subiecte în articol: calendar