x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Paula Rusu

Astăzi e ziua ta: Paula Rusu

de Ramona Vintila    |    01 Dec 2010   •   20:33
Astăzi e ziua ta: Paula Rusu

140575-paula-rusu1.jpgPaula Rusu, gazda emisiunii Ediţia de Weekend, de la Antena 3, îşi sărbăto­reşte astăzi ziua de naştere. La mulţi ani!

„Sunt vremuri grele, aşa cum o ştim, dar nu mă pot plânge, fiindcă am şansa de a munci în mediu privat, ceea ce mă fereşte oarecum de bâl­bâ­ielile unui Guvern care nu ştie decât să ia din buzunarul românului. Însă trăiesc aceleaşi îngrijorări ca toată lumea: preţuri în creştere, impozite asemenea şi un cre­dit la casă pe care trebuie să îl achit la termen indife­rent că statul îşi respectă sau nu îndatoririle faţă de mine, cetăţeanul.

Nu ştiu ce ar trebui publicul să ştie despre mine, dar vă spun că sunt ardeleancă, am credinţă în Dumne­zeu şi le mulţumesc părinţilor mei pentru ceea ce am ajuns!

Profesional vorbind, au fost mai multe momente frumoase în ultimul timp: am avut şansa de a transmite în direct de la decernarea Premiului Nobel pentru Pace lui Barack Obama (am fost la câţiva metri distanţă de cel mai pu­ternic om al lumii); am transmis live de la alegerile precedente din Republica Moldova, alegeri istorice deoarece, pentru prima dată după dezmembrarea URSS, în Moldova au câştigat forţele democratice; şi am reuşit performanţa de a face cele mai mari audienţe pentru Antena 3 cu noua mea emisiune, Ediţia de Weekend, în ziua în care ne-am luat adio de la poetul Adrian Păunescu.

Ce-aş schimba în România? Guvernul, Guvernul şi Guvernul! Pentru că avem în fruntea administraţiei acestei ţări cea mai diletantă echipă pe care a avut-o vreodată România, iar amato­rismul lor e scump plătit de noi toţi. Ca să glumesc niţel – sunt perfectă nu vreau să schimb nimic la mine! Revenind la lucruri serioase, lista e mai lungă şi noi avem aici un spaţiu restrâns.

Dacă mi-aş alege acum drumul în viaţă... Aş alege exact acelaşi drum... sau poate aş emigra! Mă mai gândesc!”

Provocarea profesională căreia nu i-ar rezista. „Un interviu cu Traian Băsescu... sunt convinsă însă că lista jurnaliştilor care doresc asta e lungă, deoarece preşedintele se fereşte de multă vreme de orice mo­derator care nu îi perie haina, ca să mă exprim elegant! Mai aproape de rea­litate ar fi însă un interviu cu Nea­gu Djuvara, un om istorie, ignorat, uitat în ritmul tumultuos pe care suntem obligaţi să îl traversăm zilnic.”

×
Subiecte în articol: astăzi e ziua ta...