x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Pavel Bartoş

Astăzi e ziua ta: Pavel Bartoş

de Ramona Vintila    |    19 Ian 2012   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Pavel Bartoş

Unul dintre cei mai carismatici si mai talentati actori, Pavel Bartos, im­plineste astazi 37 de ani. Jurnalul National ii ureaza 'La multi ani!'.
'Spectacolele la Teatrul Odeon imi ocupa acum cea mai mare parte a timpului si diverse alte evenimente la care particip.

Despre inceputurile carierei mele pot sa spun ca, fiind dintr-un oras mic, Miercurea Ciuc, mi-am dorit in primul rand sa depasesc granitele acestuia. Urma sa imi gasesc si vocatia, ce anume ma va ajuta sa fac asta. Avantajul meu a fost ca am avut o diriginta senzationala in liceu, care m-a incurajat in demersul meu. Intr-un oras mic, sa spui ca vrei sa te faci actor este o gluma pentru toata lumea. Ea in schimb a tratat dorinta mea cu multa seriozitate si m-a sustinut. Cred ca orice lucru trainic incepe de jos si nimic nu vine peste noapte. E ca atunci cand vrei sa urci in pod. Trebuie sa urci o scara, si scara are mai multe trepte.

Din perspectiva mea, viata de actor este una placuta: joc intr-un teatru mare, cu actori mari, am parte de roluri mari, iar poate singurul meu of ar fi ca cei care gestioneaza acti­vitatea culturala, economica si politica a acestei tari ar trebui sa aiba o mai mare aplecare si respect asupra acestei profesii.

Ma felicit pentru faptul ca am avut puterea sa dau la facultatea la care eu am vrut, in pofida faptului ca toata lumea imi spunea ca eu nu sunt potrivit pentru asta. Ma mustrez pentru unele mici decizii luate in contexte diferite, dar toate au fost luate din lipsa de maturitate din acel moment. Din fericire, toate au cumulat spre ceea ce sunt azi.

Personal, cele mai mari impliniri sunt cele doua fetite ale mele si fami­lia in sine. Profesional, teatrul in care sunt, show-urile pe care le prezint si serialele si filmele in care am jucat. Dezamagirile nu au fost atat de mari, incat sa fac un top din ele.
Imi doresc sa fiu sanatos si sa petrec cat mai mult timp cu cei dragi mie.'

×
Subiecte în articol: calendar astăzi e ziua ta...