x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... Raluca Moianu

Astazi e ziua ta... Raluca Moianu

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    24 Iul 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta... Raluca Moianu

Iti da "buna dimineata!" in fiecare zi la radio. Luni seara o poti vedea la emisiunea "Iarta-ma", locul unde cei care au dezamagit cauta impacare. Astazi, Raluca Moianu implineste 37 de ani.

"M-am intors la prima si marea mea iubire"

Iti da "buna dimineata!" in fiecare zi la radio. Luni seara o poti vedea la emisiunea "Iarta-ma", locul unde cei care au dezamagit cauta impacare. Astazi, Raluca Moianu implineste 37 de ani.

"De un an si jumatate, viata mea s-a schimbat. Eu sunt acum o mamica full-time. Am un job foarte precis si un sef foarte sever, fiindca un sef de un an si sase luni nu se compara cu nici un altfel de sef. Imi place sa glumesc, spunand ca in timpul meu liber sunt realizator de radio, de televiziune si consultant pentru cea mai mare casa de discuri din Romania. Eu sunt optimista, sunt un om care crede in el si e foarte important sa fii inconjurat de oameni care te iubesc. Asta iti da o forta nemaipomenita.

Am fost un om relativ modest si nu provin dintr-o familie modesta. Am fost crescuta dupa principiile astea. In momentul in care m-am casatorit, Mario m-a rugat din tot sufletul, cand am inceput sa fac televiziune mai serios, sa nu ma fure televiziune, sa nu-mi ia mintile si am incercat sa raman un om cu picioarele pe pamant si sa nu ma fure mirajul asta al televiziunii, pentru ca intr-adevar televiziunea este un miraj, de fapt, lucreaza oameni mai buni.

Anul 2006 a fost unul senzational, in sensul ca Mara e sanatoasa, e isteata, eu m-am intors in radio in februarie 2006, la prima si marea mea iubire, si am reusit si reusesc in continuare sa imbin radio-ul, televiziunea, colaborarea mea cu casa de discuri, familia. Munca la radio a inceput in anii studentiei. Intr-o zi m-am dus la un casting la radio. Stiu ca mama a zis ca ar trebui sa imi umplu timpul in facultate si cu altceva. M-am dus si actualul nostru primul nostru prim-ministru m-a trimis la un curs la BBC, m-a intrebat daca sunt in stare sa fac un curs de sase luni in engleza si asa m-am inscris la scoala de jurnalism a BBC-ului si apoi am ramas in radio, m-au facut redactor-sef. A fost foarte greu, cand esti foarte tanar e foarte greu sa conduci o echipa si probabil ca si inconstienta, nebunia tineretii iti da putere. Faptul ca am trimis o caseta inregistrata cu niste fragmente in mai multe limbi i-a determinat sa ma accepte la interviu, pentru ca ei de fapt, atunci cautau o voce masculina, findca spuneau ca deja au prea multe fete in radio. Din atatea voci cate au testat pana la urma am ramas eu.

Pentru anul ce vine imi doresc in primul rand sanatate, pentru ca e un lucru la care ne gandim numai atunci cand sanatatea pleaca. Si, e bine sa ii multumim lui Dumnezeu in fiecare zi ca suntem sanatosi.

Nu sunt habotnica, dar sunt un om care crede in Dumnezeu si pot sa spun ca mi-as mai dori un copil, dar e doar un gand. Nu vreau sa spun ca e un proiect care se va implini sigur sau ca voi face inca un copil. Cand o vad pe Mara cum intra in relatii cu ceilalti copii, ma gandesc ca, poate ar fi bine sa aiba un fratior, dar nu stiu daca la varsta pe care o am o sa mai am rabdare cu inca unul."

CUMPANA
"Cand o vad pe Mara cum intra in relatii cu ceilalti copii, ma gandesc ca, poate ar fi bine sa aiba un fratior, dar nu stiu daca la varsta pe care o am o sa mai am rabdare cu inca unul" - Raluca Moianu, jurnalist

×
Subiecte în articol: calendar radio