x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta..." - Roxana Voloşeniuc

"Astăzi e ziua ta..." - Roxana Voloşeniuc

22 Iul 2008   •   00:00
"Astăzi e ziua ta..." - Roxana Voloşeniuc

"La 33 de ani, mă simt... la început"
Roxana Voloşeniuc, redactor-şef Elle România, director editorial Elle şi Elle Decoration, şi-a sărbătorit de curînd ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".



"La 33 de ani, mă simt... la început"
Roxana Voloşeniuc, redactor-şef Elle România, director editorial Elle şi Elle Decoration, şi-a sărbătorit de curînd ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".

"Mi-am petrecut ziua de naştere în Deltă, mai precis la Sfîntu Gheorghe. Este un loc pe care îl recomand tuturor cu căldură. Am foarte mulţi prieteni care mi-au vorbit la superlativ de Deltă, iar în revista Elle am scris despre acest loc şi l-am recomandat în paginile de turism, în cîteva rînduri. Doar că am tot amînat să merg şi să mă conving singură cît de frumos este aici. Vă mărturisesc (mai mult ca anecdotă) că poate cel care m-a convins să şi materializez acest «voi merge într-o zi» a fost un indian pe care l-am întîlnit lunile trecute într-o excursie în Delta Okavango din Botswana. Mi-a povestit la o cină despre călătoria lui începută la Viena şi încheiată în Delta Dunării, la bordul unui vapor de croazieră; cît de frumos e, cît de bine s-a simţit... Am fost destul de jenată de faptul că, iată, mă aflam în Delta Okavango, la capătul lumii, dar nu fusesem în Delta Dunării (decît o singură dată, la o vîrstă mult prea fragedă ca să-mi pot aminti ceva). Cred, de altfel, că toate lucrurile bune din viaţa mea s-au întîmplat datorită unei călătorii... Glumesc adesea spunînd că am sînge de nomad. Am început să călătoresc singură, fără părinţi, încă de la 7 ani (am făcut şah de performanţă pînă la vîrsta de 16 ani) şi de atunci nu m-am mai oprit, sînt mereu cu valiza la uşă. Într-o oarecare proporţie, chiar şi jobul pe care îl am acum se datorează faptului că, model fiind, am avut şansa să călătoresc şi să iau contact cu lumea modei într-o vreme în care în România moda încă mai însemna Casa Venus, iar cuvintele «tendinţe», «cool» etc. nu existau în vocabularul uzual al acelei vremi. De fapt, nici nu-mi vine să-i spun job, e poate cea mai mare pasiune a vieţii mele... un hobby plătit!!! Sigur că am şi momente proaste, în care simt că parcă am devenit un ghişeu de plîngeri şi reclamaţii, că agenda mea zilnică s-a transformat într-o listă de probleme administrative, că perioada de pionierat în care aveam timp să merg la toate şedinţele foto şi să verific fiecare detaliu s-a încheiat (faţă de acum 10 ani, efectivul Elle este de patru ori mai mare, iar în loc de o revistă publicăm cinci: Elle, Elle Decoration, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Bistro şi avem luni în care se produc peste 500 de pagini)! Dar... nu mi-am dorit niciodată să fac altceva decît ce fac acum! La 33 de ani – vîrstă biblică – mă simt... la început!"

×
Subiecte în articol: calendar elle