x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Sandu Pop

Astăzi e ziua ta, Sandu Pop

de Ramona Vintila    |    12 Iun 2014   •   08:31
Astăzi e ziua ta, Sandu Pop
Sursa foto: Mediafax Foto

Mulţi dintre noi îl cunoaştem pe Văru’ Săndel de la televizor, însă celebrul personaj ascunde un actor talentat, un om minunat. Întrebat într-un interviu care e diferenţa între el şi personajul său, actorul a răspuns în stilul care l-a consacrat: “E o diferenţă mare, pentru că Văru’ Săndel nu are probleme cu întreţinerea, cu copiii, cu şcoala, cu ghiozdanul, cu uniformele. Sandu Pop în schimb are de toate în cap: facturi, telefoane, întreţinere, asigurări. Doar că, dacă dă Dumnezeu şi e totul în regulă, Văru’ Săndel e bun muncitor şi face bani, iar Sandu Pop îi cheltuieşte”. Îndrăgitul actor Sandu Pop împlineşte duminică 41 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

“Satisfacţiile primite de la scena de teatru nu se pot compara cu nimic, sunt unice, răvăşitoare şi profunde”
În urma anilor, vede trudă amestecată cu mult soare
 “Salutare tare! Dragilor, ca toţi românii, trăiesc şi eu cum trăieşte ţara. Când mai bine, când mai greu, în funcţie de cum vine Soarele pe uliţa mea. Încerc să mă bucur de evoluţia ţării mele, atâta câtă e, şi trăiesc cu speranţa că va fi bine şi pentru românaşii noştri. Acum, în general, alerg prin ţară, într-o campanie publicitară pentru o bere populară, mă întâlnesc cu oamenii, râdem, glumim, le ofer ceva premii şi ne bucurăm unii de alţii. Aici e meritul lui văru' Săndel. Personajul meu s-a împrietenit cu marca şi trăim bine toţi după frumoasa lui relaţie. Sunt actor la Teatrul de Comedie din 1995, ajuns la Academia de Teatru şi Film după ce, la Zalău, judeţul Sălaj, terminam liceul. Recunosc că Festivalul Naţional «Cântarea României» mi-a scos scena în faţă sau m-a scos pe mine pe scenă şi apoi mi-a scos spectatorii şi dorinţa de a-i bucura de pe scenă. Am fost un harnic al trupei de teatru, al brigăzii artistice şi muzicii populare, pe acolo, prin liceu, aşa că mi-am luat inima-n dinţi şi am venit la Bucureşti. Cu drag şi bucurie am terminat facultatea, apoi prin concurs, la Teatrul de Comedie, m-am făcut bucureştean cu acte.

Cititorilor dumneavoastră aş vrea neapărat să le spun că am doi copii frumoşi, Iulia şi Andrei, sosiţi pe lume cu 10 ani diferenţă, că am o soţie, doctoră şi mult drag de viaţă. Restul, mă gândesc că se mai ştie. Sunt recunoscător profesiei de actor pentru că satisfacţiile primite de la scena de teatru nu se pot compara cu nimic. Sunt unice, răvăşitoare şi profunde. Duminică împlinesc 41 de ani. Privind în urmă, văd fericirea oamenilor ce-mi stau aproape, văd bucuria mea între pereţii profesiei mele, văd durerea pricinuită de pierderea părinţilor mei şi văd trudă amestecată cu mult soare. Totuşi, parcă, din punct de vedere profesional, simt un mic regret pentru că nu ştiu ce înseamnă filmul, mi-aş fi dorit să fac un film, dar nu le pot face pe toate, sunt convins. Aş vrea ca anul 41 să-mi aducă încă un album pentru văru' Săndel, e în lucru şi cred că o să vină cu zgomot şi vreau un rol la teatru lângă George Mihăiţă. În rest, îmi doresc veselie. Vă pup şi toate bune!”

×
Subiecte în articol: Sandu Pop