x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Ştefan Hruşcă

Astăzi e ziua ta: Ştefan Hruşcă

de Ramona Vintila    |    06 Dec 2010   •   18:43
Astăzi e ziua ta: Ştefan Hruşcă

141319-stefan-hrusca.jpgŞtefan Hruşcă împlineşte mâine 53 de ani. Jurnalul Naţional îi urează „La mulţi ani!”.

„Întotdeauna, indiferent de vremuri, am încercat să fiu eu însumi. Nu trăiesc nici mai bine, nici mai rău decât am trăit până acum.”

Cel mai frumos moment din ultima perioadă. „Mi-a intrat feciorul la facultate. A fost unul dintre mo­men­tele de emoţie maximă, pentru că fiecare părinte este pus la încercare, la un moment dat, de treptele pe care tre­buie să le parcurgă copiii săi.”

Ce i-ar plăcea să fie „altfel” în România. „Cultura – fără cultură, orice popor este un popor suferind. Bună­starea oamenilor – românii merită o viaţă mult mai bună. Infrastructura din România. E nevoie de drumuri adevărate.”

Ce i-ar plăcea să fie „altfel” la el. „Timiditatea – ar fi bine să devin un pic mai îndrăzneţ.”

Cele mai importante lucruri în viaţă. „Credinţa. Cuvântul dat. Prietenia.”

Dacă ar putea acum să-şi aleagă dru­mul în viaţă... „Din păcate, nu se poate realiza acest lucru. Dar, dacă ar fi posibil, nici n-aş concepe altă traiectorie a destinului meu.”

Dacă nu s-ar fi născut în Ro­mâ­nia... „Eram altceva, cu siguranţă. Oricum, sigur nu ne-am fi cunoscut. Destinul meu a depins de foarte mulţi oameni, începând de la părinţi, dascălii mei, Adrian Păunescu şi familia mea. Ar fi fost păcat, în schimb, să nu ne cunoaştem.”

×
Subiecte în articol: astăzi e ziua ta...