x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta...Toma Danila

Astazi e ziua ta...Toma Danila

de Violeta Cristea    |    18 Sep 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta...Toma Danila

Dupa rolul din "Secretul Mariei", Toma Danila a fost distribuit in "Vocea inimii". Daca pentru telenovela care i-a adus consacrarea trebuia sa se travesteasca, in noua productie a Antenei 1 trebuie sa fie un parvenit. Astazi, actorul Toma Danila isi sarbatoreste ziua de nastere.

"Fiecare rol are ceva special"

Jurnalul National: Ce inseamna pentru tine rolul din "Vocea inimii"?
Toma Danila: Pentru mine este o noua provocare si o bucurie, pentru ca joc. Pentru un actor asta este cel mai important, sa joace. Este, de asemenea, un personaj total diferit fata de cel din "Secretul Mariei", care imi permite sa abordez alte zone ale profesiei mele.

De ce un rol negativ este mai "binevenit" pentru un actor?
Nu cred ca se pune asa problema. Fiecare rol are ceva special si totul e sa te indragostesti de personajul pe care il interpretezi. Daca as incerca sa dau o explicatie, ar fi ca jucand un personaj negativ se poate sa faci mult mai multe lucruri, pe care nu le-ai face altfel niciodata in viata. E o mai mare curiozitate.

Ai debutat in "Secretul Mariei" sau ai mai jucat si inainte?
Am mai facut un serial, "In familie", si am facut si filme de lung metraj.

Cum ti s-a parut faptul ca a trebuit sa joci rolul unui homosexual?
A fost foarte frumos. Ma bucur ca am facut un personaj care a ramas in mintea oamenilor. Fiecare personaj reprezinta o noua incercare si o noua bucurie.

Joci la Teatrul de Comedie?
Nu, din pacate, am renuntat la proiectul de la Teatrul de Comedie. Nu mai aveam timp din cauza filmarilor. Filmam cel putin 12 ore pe zi.

De ce ai ales sa devii actor?
Dintotdeauna am vrut sa fac actorie si nu am vrut niciodata sa fac altceva. Tatal meu este actor si m-a sprijinit. Probabil ca am avut un mic avantaj traind printre actori, dar nu pot sa spun ca mi-a fost mai usor pentru ca tata este actor.

Ce faci de ziua ta?
Probabil ca o sa filmez si o sa sarbatoresc alaturi de colegii mei.

Iti doresti ceva in special de la anul ce urmeaza in viata ta?
Cel mai important lucru este sa fiu sanatos. Daca nu esti sanatos, nu reusesti sa-ti faci profesia, si asta este cel mai dureros pentru un actor.
×
Subiecte în articol: calendar