x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta ... Valeriu Lazarov

Astazi e ziua ta ... Valeriu Lazarov

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    20 Dec 2006   •   00:00
Astazi e ziua ta ... Valeriu Lazarov

Daca exista reteta unei emisiuni de succes, el o detine. A produs: "Din Dragoste", "Iarta-ma!", "Surprize, Surprize", "Ciao, Darwin!", "Geniali". Astazi, cel mai cunoscut realizator roman de programe de televiziune, Valeriu Lazarov, implineste 68 de ani.

"Am luat totul de la capat... de doua ori"

"Ma bucur de implinirea a inca unui an si, intr-un fel, regret ca 365 de zile zboara atat de repede... Am fost in Romania zilele trecute, bineinteles, cu treaba. In clipa de fata, vantul, sau mai bine zis Taromul, m-a adus din nou la Madrid. In acest moment, lucrez impreuna cu colaboratorii mei din Spania la un serial de comedie avand ca protagonist un mare actor comic, Arturo Fernández, si, de asemenea, la un super concurs pe care in Romania il vom produce pentru Antena 1: «Beat Your Host». Tot in Romania avem deja in lucru alte emisii noi pentru TVR, Antena 1, Romantica si pentru un post care v-a debuta in 2007: Kanal D. Ce se vinde cel mai bine in Romania? Terenurile se vand bine, dar si emisiile cu emotii sau cele cu un umor de calitate. In acest an, de Sarbatori voi incerca sa nu ma mai gandesc deloc la formate, scenarii, planuri de productie, desfasuratoare... Daca ar fi sa fac un bilant si sa trag linie, anul ce tocmai a trecut a fost si cu bune si cu rele. Din fericire, mai mult cu bune decat cu rele. Ceea ce imi doresc si nu am reusit sa fac pana acum este sa am un an sabatic (sa nu fac nimic) sau cel putin week-end-urile mele sa dureze ca la oamenii normali, de vineri, la ora 5:00 PM, pana luni, la ora 10:00 AM.

Cea mai mare izbanda de-a lungul timpului este faptul ca am luat totul de la capat, cu succes, de doua ori. Prima oara in Spania, si a doua oara in Italia. Sunt multumit si de realizarile pe plan personal. Cum as putea sa nu fiu multumit daca am cinci copii sanatosi, frumosi, muncitori si chiar destepti. Si, in plus, o nevasta minunata si tanara. N-as putea spune ca este mai usor sa-ti imparti bucuriile si necazurile cu un om a carui cariera este tot in televiziune. Bucuriile si necazurile se impart bine cu cine are sensibilitate si bun-simt. Cea mai grea decizie pe care am luat-o vreodata a fost sa abandonez regia si sa accept functia de director general pentru toate productiile lui Silvio Berlusconi.

Nu toti oamenii cu talent merita sa investesti in ei. M-am mai inselat si eu din cand in cand. Talentul nu e totul. Ma uit de obicei la profilul lor moral, la cantitatea de ambitie sanatoasa pe care o au, la puterea lor de munca si la dorinta de a invata, de a se perfectiona. Visurile lui Valeriu Lazarov in adolescenta sunt aceleasi cu visurile lui Valeriu Lazarov de acum: sanatatea, puterea de munca, dragostea si o familie plina de armonie. De la noul an de viata imi doresc sa ma bucur de el impreuna cu prietenii din Spania si Romania, cu familia si colaboratorii mei."

×
Subiecte în articol: calendar