x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Vlady Cnejevici

Astăzi e ziua ta: Vlady Cnejevici

12 Dec 2011   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Vlady Cnejevici

Vlady Cnejevici isi sarbatoreste astazi ziua de nastere. La multi ani!

"La anul, cand voi implini o jumatate de secol, as dori sa vad o Romanie mai zambitoare, mai curata, mai optimista..."
"Sunt foarte fericit ca, desi a fost un an greu, familia mea, tatal meu, colegii mei Gyuri si Leo sunt bine si sanatosi. Asta este cea mai importanta treaba!

Artistic vorbind, am vazut anul acesta Germania, Serbia si Canada, unde am intalnit si reintalnit oameni extraordinari – le multumesc.

Concertul Pasarii Colibri, de la Sala Palatului, din noiembrie, cred ca a fost un eveniment cu totul special, la fel ca si cantarea de la deschiderea Arenei din Cluj, alaturi de Leo Iorga & Pacifica.

Luna decembrie e o luna plina de concerte, asa ca am putin timp de odihna, dar asta se intampla cu mine de vreo 33 de ani. Am inceput mixajul la doua viitoare DVD-uri, care vor aparea anul viitor: unul cu Mircea Baniciu si unul cu Pasarea Colibri. De asemenea, lucrez si la un soundtrack de film romanesc.

Viata de muzician in Romania inseamna multe sacrificii, nervi, sperante, iluzii, certuri, dar in final ramane ceea ce faci. Audio si video.

Peste 365 de zile, cand voi implini o jumatate de secol, as dori sa vad o Romanie mai zambitoare, mai curata, mai optimista si cu mai putini caini vagabonzi pe strazi.

Daca am fi in 2111, la o emisiune despre mine, as dori sa se spuna ca am fost un muzician plurivalent si ca am lasat in urma niste piese valoroase. Asta deoarece am cantat cu muzicieni valorosi.

Nici un jurnalist nu m-a intrebat cate concerte am cantat. Peste 5.000...

Doresc tuturor cititorilor Jurnalului National sa aiba liniste in suflet si pu­tere de a merge mai departe! Sarbatori fericite!"

×
Subiecte în articol: holograf pasarea colibri cnejevici