x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astazi e ziua ta…" - Loredana implineste 34 de ani

"Astazi e ziua ta…" - Loredana implineste 34 de ani

10 Iun 2004   •   00:00
"Astazi e ziua ta…" - Loredana implineste 34 de ani

I s-a spus in multe feluri, de la "copilul rebel al muzicii romanesti" pana la "Madonna Romaniei". Si-a inceput cariera la 14 ani, experimentand o serie intreaga de genuri muzicale .

"Un an in plus inseamna din ce in ce mai multe lucruri frumoase, intamplari si experiente. Devine un an plin si incarcat de semnificatii, de emotii… Viata are cu totul alta perspectiva de la un an la altul; asta ne face sa traim tot timpul plini de curiozitate si curaj. Imi voi petrece aniversarea alaturi de prieteni, familie, o parte dintre ei, cel putin, pentru ca acum eu sunt in America, iar de ziua mea voi fi la Las Vegas si sper sa am cat mai multi prieteni alaturi de mine.

In fiecare an, aniversarile sunt altfel, fiecare zi e altfel. Este o zi speciala, dar uneori astfel de zile aniversare sunt mai putin incarcate de emotie, poti simti o anumita apasare. Trebuie insa sa traiesti fiecare zi cu bucuria unei renasteri, fiecare zi sa o simti ca un moment aniversar. Cea mai speciala sarbatorire a fost atunci cand m-am casatorit cu sotul meu, exact la 10 iunie, de ziua mea. A fost o zi pe cinste… Nu mi-am facut planuri la implinirea anumitor varste, am impartit altfel lucrurile; am incercat sa traiesc fiecare zi si fiecare an fara a da valoare unui an in detrimentul unei zile, am incercat sa traiesc prezentul, momentul.

Imi doresc acum, la implinirea celor 34 de ani, sa fiu impacata cu mine, sa pot oferi mai multa iubire, sa pot trai in iubire, atat cat putem da si cat putem primi. Intotdeauna am fost o fire constanta, mi-am pastrat spiritul liber fara a-l incatusa, si asta imi da perceptii diferite asupra lumii. Multi oameni sunt deprimati si incearca sa-si faca tot felul de reprosuri pentru ca nu si-au realizat anumite proiecte si idealuri. Varsta iti da insa o relaxare si o intelepciune in plus, aceea de a avea spiritul liber in continuare. Timpul trece din ce in ce mai altfel, de la o vreme mi se pare prea repede, dar vine si foarte incarcat de energie si de lucruri incredibile. Conteaza ca suntem vii si ca traim aceste clipe."

SUFLET DRAG

"In orice zi m-a luminat un soare
In orice zi am navigat pe-o mare
Cate stele au cazut
Atatea lacrimi am pierdut
×
Subiecte în articol: calendar