x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop – 1 decembrie 2011

Horoscop – 1 decembrie 2011

30 Noi 2011   •   21:00

Pana spre ora 17:00, Luna in Varsator sustine toate demersurile intelectuale, organizatorice si parteneriale. Orele serii se afla sub influenta Lunii in Pesti si pun accentul pe sensibilitate, imaginatie, intuitie si iubire neconditionata.

BERBEC
O intalnire sau dis­cu­tie pe care ai tot ama­nat-o, astazi poate avea loc in sfarsit. Este o zi propice pentru stabilirea coordonatelor unor relatii, pentru lamuriri si acorduri intre parteneri. In­tal­ni­rile cu prieteni si participarea la o intalnire de grup pot fi de bun augur, in sensul ca iti ofera ocazia de a intalni si cunoaste oameni influenti. Seara iti incarci bateriile.

TAUR
Zona carierei primeste astazi raze benefice de la Luna in Varsator. Daca ai asteptat o zi po­trivita pentru a intreprinde ceva, pentru a lansa o cerere unui sef sau pentru a-ti exprima o idee, aceasta e zi­ua pe care o asteptai. Dupa ora 17:00, rela­xea­­za-te in compania pri­etenilor si a unor oa­meni agreabili. Poti avea parte de im­par­tasiri, gesturi si experiente absolut minunate.

GEMENI
Ai protectie divina pentru aspiratiile tale, asa ca astazi indraz­nes­te sa visezi si sa-ti imaginezi o realitate pe care ti-ai dori sa o accesezi. Nu conteaza cat de in­draz­ne­te sunt intentiile tale si, mai ales, nu conteaza daca acum par nereali­za­bile. Ai incredere, pen­tru ca resursele Universului sunt nebanuite si nelimitate. Ia o foaie de hartie si un creion, si noteaza toate ideile care-ti trec prin minte.

RAC
Inspiratia si suportul vin astazi de la par­te­ne­rul de viata si de la oa­­menii cu care lu­crezi, esti asociat sau im­partasesti aceleasi idei. Ai acces la re­surse ma­te­riale ne­ba­nuite si pri­mesti daruri. Pri­meste to­tul fara suspiciuni sau tea­ma, fii receptiv, as­cul­ta cu atentie si amin­teste-ti sa fii re­cu­nos­cator. Chiar daca mai apar furtuni in relatii sau la locul de munca, si acestea au rolul lor.

LEU
Relatia tensionata dintre Soare si Marte te poate indemna sa-ti revizuiesti mijloacele de exprimare si creativi­ta­te. E momentul sa ga­sesti calea optima de ma­nifestare a po­ten­tia­lu­lui, talentelor, ap­ti­tu­di­­ni­lor. Chiar daca asta pre­supune si niste re­nun­tari, ai incredere in in­tuitia ta si fii gata sa pri­mesti inspiratie, ghidare si sprijin. Concentreaza-te asupra conservarii resurselor.

FECIOARA
Atentia ta pare sa fie indreptata spre familie, locuinta, camin. Contextul astral vor­beste despre necesitatea de a relua niste activitati casnice, de a-ti revizui prioritatile si atitudinea. Asadar, nu mai poti ama­na o serie de res­pon­sa­bi­litati pe care ti le-ai asumat in familie, si nici nu e indicat, daca vrei sa eviti tensiunile si conflictele.

BALANTA
Cu Luna prezenta in Varsator, astazi dispui de idei si in­spiratie din plin. Chiar daca mai apar te­meri, indoieli sau confuzie, ascul­ta-ti intuitia, si arunca-te in ne­cu­nos­cut! Noi dru­muri se des­chid pentru tine, in­clu­siv in plan afectiv, asa ca fii pe faza si ac­cep­ta pro­vocarile. Evi­ta ju­de­ca­tile exagerate la adre­sa celor din jur si as­­teap­ta sa ai toate de­ta­liile inainte sa rupi relatii.

SCORPION
Relatiile cu unii prieteni si cunoscuti pot fi tensi­o­nate in aceste zile. Mai ales daca e vorba des­pre oameni cu care ti-ai propus sa lucrezi la un proiect, acum s-ar pu­tea sa apara raz­gan­diri, schimbari, chiar renun­tari in acest sens. Asa­dar, e momentul sa fii flexibil, sa accepti alegerile celorlalti, chiar daca nu esti de acord cu ele si sa gasesti noi drumuri, mult mai potrivite pentru tine.

SAGETATOR
Astazi e posibil sa intri intr-un conflict de in­te­re­se cu sefii sau alte persoane cu autoritate si in­fluenta. Una vrei si astepti tu, si alta ti se ofera, asa ca e momentul sa dai cartile pe fata si sa-ti exprimi nemul­tu­mirile. Conflictul nu e o solutie, supararea ta are legatura in primul rand cu tine. Asuma-ti faptul ca acest punct in care te afli este o consecinta a ale­ge­ri­lor tale anterioare.

CAPRICORN
Chiar daca pesimismul si gandurile negre iti cam dau tarcoale in aceste zile, este totusi o perioada favorabila pentru orice fel de demers financiar si profesional. Asadar, nu ti-ar strica sa ai ceva mai multa incredere in tine. Ai puterea de a transforma orice nu functioneaza in viata ta si de a-ti schimba prioritatile, astfel incat sa te simti implinit.

VARSATOR
E posibil sa te confrunti cu o serie de situatii dificile legate de bani, re­la­tii parteneriale, contracte. E destul de multa agitatie si in sfera re­la­ti­ilor cu prietenii, unde se pot intensifica niste tensiuni si conflicte. Configuratia astrala de astazi te indeamna la calm si rab­­dare. Iti poate fi utila experienta si indru­ma­ri­le unui expert sau a unei persoane obiecti­ve, asa ca cere si pri­meste sprijin.

PESTI
Exista destul de multa agitatie in zona carierei si parteneriatelor; ziua poate fi dedicata la­mu­ri­rii unor neintelegeri, gestionarii unor conflicte, schimbarilor de tot fe­lul. Unii nativi sunt ne­­voiti sa se raz­gan­deas­ca in privinta unei de­ci­zii, altii sunt predispusi la compromisuri daca nu au curajul sa faca schimbarile necesare. Incearca sa te as­culti si fa ce simti, in­di­fe­rent de consecinte.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, consilier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×