x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 13 decembrie 2011

Horoscop 13 decembrie 2011

12 Dec 2011   •   21:00

Luna se va afla si astazi in Rac, in aspecte tensio­nate cu planetele din Balanta si Capricorn, semn ca avem de gestio­nat blocaje, temeri, inhibitii. Este o zi delicata, in care echilibrul poate fi pastrat cu ajutorul familiei.

BERBEC
In cursul zilei de astazi pot aparea framantari datorate dezechilibrului intre viata perso­nala si cea socio-profesionala. In plus, suspiciunile sau constran­ge­rile de la locul de munca te pot determina sa treci pe langa o oportunitate profesionala. Si totusi, ai timp si sustinere astra­la doar pana la finalul lunii sa faci demersuri de crestere profesio­nala, asa ca fii deschis.

TAUR
Luna este tensionata in Rac, in zona comunicarii, si te face ex­trem de sensibil, capricios si irascibil. Este posibil ca relatiile cu colegii sa aiba de sufe­rit sau termenii unei colaborari sa nu te mai multumeasca. Se in­telege ca hotara­ri­le im­portante sau nego­ci­e­rile e bine sa fie ama­nate sau foarte atent derulate, iar greselile de orice natura e necesar sa fie asumate.

GEMENI
Luna in Rac activeaza zo­­na finantelor si ac­cen­tueaza niste ne­mul­tu­miri legate de mo­­dul in care esti remu­nerat pen­tru munca depusa, mai ales ca in aceasta pe­rioada esti nevoit sa faci fata unor cheltuieli semnificative. Exis­ta insa o parte buna si in as­ta, in sensul ca ne­mul­­tumirile te mo­ti­vea­za sa privesti spre noi orizonturi. Spre fi­na­­lul saptama­nii, vei ca­­pata mai multa claritate.

RAC
O zi destul de soli­ci­tan­ta din punct de ve­dere emotional. Luna se afla in semnul tau zo­diacal, insa aspec­tele in zona familiei si relatiilor sunt tensio­nate, ceea ce inseamna ca poti avea sentimentul de blocaj in comunicare, de stagnare, de nemul­tumire. In acest cotext, evita sa te compari cu ceilalti, accepta parerile tuturor fara sa te lasi afectat si evita deciziile radicale.

LEU
Pentru tine, Luna in Rac inseamna discre­tie si observare de pe margine a evenimen­telor. E posibil sa te sim­ti obosit, iar aceas­ta stare se reflec­ta si asupra sanatatii. Lec­tia de invatat astazi es­te aceea a abandonului si accep­tarii. Opreste-te putin din toate acti­vitatile pe care ti le-ai propus si dedica timp sufletului tau, familiei, lucrurilor cu adevarat im­portante pentru binele tau.

FECIOARA
Relatiile cu prietenii si cunostintele sunt o adevarata provocare. Fie ai senzatia ca nu esti inteles, fie cineva iti intoarce spatele exact cand ai mai mare nevoie, fie te vezi nevoit sa renunti la un proiect datorita neimplicarii celor din jur. Cu alte cuvinte, ziua de astazi iti ofera lectia renuntarii la asteptari si acceptarii tuturor asa cum sunt.

BALANTA
Astazi poti avea sentimentul de plafonare sau stagnare in ceea ce priveste relatiile cu su­pe­riorii sau un pro­iect pro­fesional. Este o zi care te pro­voa­­ca sa te intrebi ce iti doresti cu adevarat de acum in­co­lo si iti ofera prilejul de a vedea la ce e nevoie sa renunti pentru a face loc noului. Totusi, pentru moment e bine sa nu fortezi lucrurile, ci sa observi evenimentele si sa ai rabdare.

SCORPION
S-ar putea sa realizezi ca unele obiective sau prin­cipii de viata nu mai sunt de actualitate. Este un moment im­portant, in care esti indemnat sa rupi niste legaturi cu trecutul si sa schimbi modul de a privi viitorul. O zi in care multe convingeri se dau peste cap, iar viziunea despre viata poate suferi transformari profunde. Este binevenit orice demers de rafinare spirituala.

SAGETATOR
Luna plasata in zona re­surselor altora si as­pec­tele tensionate in care este implicata vor­besc despre cons­tran­ge­ri si limitari, mai ales din punct de vedere fi­nan­­ciar. Faptul ca de­pin­­zi de cineva sau ca te ve­zi nevoit sa reduci chel­tuielile nu-ti place deloc. O zi in care ai nevoie de deta­s­a­re pentru a gasi so­lu­tii­le cele mai bune de re­dresare financiara si a-ti reconfigura bugetul.

CAPRICORN
Nevoia de atentie si confirmari este puternica, iar asteptarile de la cei din jur sunt foarte mari. Avand in vedere ca esti si destul de sensibil si tinzi sa iei totul personal, relatiile cu sefii sau cele parteneriale pot fi incordate. In acest context, conflictele nu sunt o solutie, ci un deserviciu. Atitudinea constructiva este bazata pe sinceritate si comunicare deschisa.

VARSATOR
Pare sa fie o zi dedicata muncii. O munca des­tul de extenuanta si lipsita de eficienta pe care ti-ai dori-o. Da­torita lipsei de cooperare la locul de munca, depistarii unor greseli sau blocarii unor de­mersuri in ca­drul unui proiect, ai sentimentul ca bati pasul pe loc. Totusi, este o ocazie buna pentru a ajusta sau repara ceva. Cu conditia sa ai rab­dare si sa iei totul incet.

PESTI
Se pare ca esti foarte emo­tiv, hipersensibil si tentat sa construiesti mental tot felul de scenarii pesimiste, mai ales din punct de vede­re sentimental sau al re­latiei cu copiii. Poate ca e momentul sa te intrebi daca nu cumva asteptarile pe care le ai in ce-i priveste pe cei mai dragi oameni din viata ta nu sunt un pic cam mari. Lectia de in­vatat astazi este aceea a iubirii neconditionate.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop