x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 16 ianuarie 201

Horoscop 16 ianuarie 201

15 Ian 2012   •   21:00

Conjunctia Luna-Saturn in Balanta sustine astazi derularea eficienta a aface­rilor, parteneriatelor si relatiilor oficiale. Contextul astral ne ajuta sa ne luam angajamente pe termen lung, sa ne reevaluam pozitia in anumite relatii si sa ne revizuim prioritatile.

BERBEC
Astazi e bine sa fii receptiv, sa asculti cu atentie parerile celor din jur si chiar sa consulti un specialist, mai cu seama daca esti pus in fata unor alegeri importante legate de cariera si statut profesional. Succesul unor demersuri profesio­nale depinde de capa­citatea ta de a coopera si a asculta. Spre seara, te poti bucura de un dar sau de diverse favoruri.

TAUR
Luna in Balanta acti­veaza zona serviciului si activitatilor de ruti­na, anuntand o zi pli­na. S-ar putea sa apara si­tuatii tensionate le­ga­te de documente o­fici­ale sau demersuri ju­ridice, mai ales daca esti nevoit sa ajungi la o persoana influenta, destul de greu de gasit. Rab­da­rea este cheia suc­ce­su­lui. Spre seara, te bu­curi de momente frumoase in cuplu sau in compania prietenilor.

GEMENI
Conjunctia Luna-Sa­turn in Balantaa te indeamna sa abordezi segmentul afectiv cu foarte multa seriozitate si responsabilitate. Asadar, acum e mo­mentul sa te uiti cu sinceritate la sentimen­tele tale si sa-ti recu­nosti anumite greseli facute in relatia cu cineva drag. Este un moment bun pentru a identifica si transforma unele atasamente si temeri.

RAC
Contextul astral de iti o­fera prilejul de a-ti des­chide sufletul in fa­ta unei persoa­ne dragi si a primi cu usurinta tot ce are a­ceasta sa-ti ofe­re. Este o zi potrivi­ta pentru im­pacari, re­concilieri, dar si pentru decizii lua­te in fa­mi­­lie. Spre sea­ra, Luna in Scor­pion te face emo­tiv, sensibil si ro­man­tic. Este un prilej ex­celent pentru a pe­trece timp cu persoana iubita sau cu copiii.

LEU
Pana spre orele 18:00, conjunctia Luna-Sa­turn in Balanta iti permite sa rezolvi o serie de probleme la serviciu sau sa te ocupi cu succes de negocieri, prin comunicare eficienta si discurs clar. Este o zi potrivita, asa­dar, pentru orice fel de negocieri, discutii, co­respondenta sau de­pla­sari in scop profesional. Spre seara, ai parte de momente frumoase in familie.

FECIOARA
E timpul sa-ti faci niste calcule, sa-ti stabilesti noi prioritati in materie de cheltuieli si sa cauti masuri eficiente pentru a-ti conserva resur­sele materiale. Daca simti ca e cazul sa re­nunti pentru mo­ment la niste placeri perso­nale si capricii, fa-o fara ezitare. In felul acesta, dai o placere de mo­ment pe satisfactii de lun­ga durata. Orele se­rii pot aduce impa­cari, acorduri, reconcilieri.

BALANTA
Pana la orele 16:00, Luna se afla in zodia ta, iar conjunctia astrului cu Saturn vorbeste des­pre claritate a idei­lor si viziunii, coerenta gan­dirii, perceptie co­recta asupra ta si a relatiilor tale. Este o zi edificatoare, mai ales daca esti in pragul unor schim­bari sau decizii importante. Seara aduce in prim plan resursele materiale. Bazeaza-te doar pe tine si fii gata sa accepti o propunere.

SCORPION
In cazul tau, contextul astral de astazi invita la solitudine si introspectie. Este o zi buna pentru relaxare, ingrijire si punerea cap la cap a unor informatii asimilate in ultima luna. De asemenea, astazi poti face un bilant al actiunilor tale si poti identifica eventualele greseli facute. Spre seara, Luna ajunge in zodia ta si te readuce la viata.

SAGETATOR
Conjunctia Luna-Sa­turn in Balanta acti­vea­­za zona prietenilor si anturajului, per­mi­tand evaluarea obiectiva a unor relatii, trie­rea unor proiecte si reconcilierea cu cineva cu care ai fost in conflict. Astazi se cern prietenii, aspiratiile si proiectele. Spre seara, cu Luna in Scorpion, ai timp sa meditezi la alegerile facute peste zi si sa le ajustezi daca e cazul.

CAPRICORN
Luna il intalneste as­tazi pe Saturn in Ba­lanta, in zona carierei si puterii. S-ar putea ca astazi sa fii pus in situatia de a-ti apara scaunul, functia, po­zi­tia profesionala. Re­comanda­rea mea este sa faci asta prin eviden­tierea calitatilor tale si nu prin exprimarea ne­mul­tu­mirilor care oglin­desc orgoliul ra­nit. Seara este dedicata comunicarii, in­tal­ni­rilor, destainuirilor.

VARSATOR
Daca esti flexibil si deschis, astazi poti invata foarte multe lucruri utile si interesante. Intalnesti oa­meni experiementati, influenti si dispusi sa-ti impartaseasca din ceea ce stiu. Iar daca ai nevoie de cineva care sa-ti deschida o usa intr-o institutie de stat sau sa te ajute cu derularea unui proiect, acum poti gasi omul potrivit.

PESTI
Este posibil ca astazi sa ai acces la informatii pe care le detin un grup restrans de oameni sau sa ti se reveleze ade­va­ruri pe care nu le-ai va­zut pana acum in pri­vin­ta unor prieteni. Este momentul ade­va­rului, asa ca fii gata sa-l accepti si sa-l privesti in fata, cu orice risc. Spre seara, informatiile care ajung la tine te ajuta sa-ti intregesti imaginea si sa iei niste decizii ferme.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×