x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 19 ianuarie 2012

Horoscop 19 ianuarie 2012

18 Ian 2012   •   21:00

Ziua de astazi se afla sub influenta Lunii in Sagetator. Aspectele sunt dinamice, semn ca impulsivitatea, rigiditatea si capriciile sunt la ordinea zilei. Iata cum reuseste fiecare zodie sa gestioneze reactivitatea si sensibilitatea excesiva:

BERBEC
In cazul tau, precipi­tarea si nerabdarea pot sta la baza unor greseli in redactarea unor documente sau gafe in comunicarea cu persoane oficiale sau functionari publici. Asadar, daca agenda de astazi cuprinde astfel de activitati si discutii, abordeaza-le, atat cat poti, cu calm si rabdare. Deciziile cu efect pe termen lung ar trebui amanate.

TAUR
Astazi e posibil sa afli informatii ciudate sau pe jumatate adevarate. In plus, unii prieteni se pot dovedi inconsecventi si extrem de versatili, pentru ca isi retrag promisiuni, sunt indiscreti sau duc vorba de colo colo. Asadar, e necesar sa fii discret, vigilent si foarte atent la informatiile primite pentru a le putea filtra in cunostinta de cauza.

GEMENI
Luna in Sagetator te poate face foarte sensibil la orice remarca sau observatie cu iz de cri­tica. Astfel, pot aparea tensiuni in special in relatiile cu femeile, mai ales daca acestea au functii importante sau putere de decizie asu­pra ta. Prin urmare, e bine ca astazi sa fii mai degraba activ, decat reactiv, si sa te exprimi cu intelepciune.

RAC
Zona de viata cea mai agitata pe parcursul acestei zile este cea a muncii. Aici au loc neintelegeri, blocaje sau pur si simplu te lovesti de superficialitatea celor cu care lucrezi. Daca ai nevoie de un act, o parafa, un raspuns, va trebui sa depui un efort consi­derabil pentru a-ti atinge scopul. Succesul depinde de cat de rabdator si perseve­rent esti.

LEU
Cu Luna in Sagetator, esti entuziast, uneori chiar peste masura, ceea ce te poate conduce la alegeri neinspirate, mai ales in ma­te­rie de speculatii financiare sau cheltuieli. De asemenea, spiri­tul aven­turos te poate in­dem­na la derapaje sen­timentale sau extravagante de tot fe­lul. Prin urmare, astazi e necesar sa ramai con­centrat asupra pri­o­­ritatilor.

FECIOARA
Contextul astral de astazi iti poate aduce agitatie, framantari interioare, ciocniri emotionale in familie. Luna in Sagetator te provoaca sa spui tot ce ai pe suflet, insa fii atent la tendinta de a exagera cu reprosurile, plangerile si tendinta de a te victimiza in fata celor dragi. Sinceritatea si comunicarea onesta pot face mi­nuni.

BALANTA
Sub influenta Lunii tensionate in Sagetator, astazi tinzi sa-ti disipezi energia, incepand mai multe lucruri si abandonandu-le pe parcurs. De asemenea, in rela­ti­i­le cu colegii sau rudele, e posibil sa fii reactiv si precipitat, ceea ce poate duce la ne­in­te­legeri si tensiuni. Prin urmare, pentru a pastra armonia in relatii si a fi eficient in comunicare, evita superficialitatea si fii ceva mai concesiv.

SCORPION
Zona banilor este astazi in prim-plan, prin pla­sa­rea Lunii in Sage­ta­tor. Pe de o parte, contextul astral aduce im­pul­sivitate in alegerile le­gate de bani, iar pe de alta parte, creeaza prilejul de a descoperi noi talente, calitati si re­sur­se, in interiorul tau. Mesajul important al zilei este legat de curajul de a te arunca in necunoscut, de a explora noi posibilitati si de
a-ti etala talentul.

SAGETATOR
Luna prezenta in zo­dia ta si aspectul tensionat cu Venus din Pesti indica irascibilitate si reactivitate, manifestate cu pre­ca­de­re in cadrul familiei. Astazi te concentrezi asupra propriilor nevoi si interese, nu vrei sa fii deranjat, nu accepti sa-ti fie schimbat programul sau sa ti se dea sfaturi. Totusi, ceva mai multa in­ga­duinta ar fi bine­ve­nita.

CAPRICORN
Ziua de astazi vine cu diverse dileme, fra­man­tari, ambiguitate. Luna se afla intr-o zona a discretiei si izolarii, invitandu-te sa faci o pauza, sa te extragi din contextul cotidian agitat, sa-ti permiti cateva mo­men­te de relaxare. Da la o parte orice gand pesimist, renunta la dorinta de a lua acum vreo decizie si nu te grabi sa tragi concluzii despre oamenii din jur.

VARSATOR
In cazul tau, Luna activeza astazi zona prietenilor si se afla in dezacord cu Venus din casa banilor. Prin urmare, fii atent cui si pentru ce dai bani, ce promiti si ce sfaturi urmezi. Afacerile nu ar trebui amestecate astazi cu prietenia, iar deciziile importante legate de un proiect pe termen lung e bine sa mai astepte.

PESTI
E posibil ca astazi sa primesti o propunere tentanta din partea unui sef sau sa afli niste informatii care te pot ajuta sa te afirmi profesional. Totusi, fii atent la detalii, la intentiile ascunse sau la intuitia ta. Exista o anumita predispozitie catre a face compromisuri, prin urmare fa in asa fel incat sa-ti respecti valorile, fii integru si mergi pe mana intuitiei.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop