x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop – 24 noiembrie 2011

Horoscop – 24 noiembrie 2011

23 Noi 2011   •   21:00

De astazi, Mercur, astrul comunicarii, intra in miscare apa­rent retrograda pana pe 14 decembrie, in semnul Sa­ge­ta­torului. Asadar, incepe o perioada de razgandiri, ajustari, reconfigurari, reluari ale unor idei, proiecte sau relatii mai vechi, repetarea unor experiente.

BERBEC
Pentru tine, Mercur retrograd in Sagetator poate aduce razgandiri in privinta unor obiective si aspiratii, ama­narea unor calatorii, incurcaturi legate de documente sau incetinirea unor demersuri juridice si administrative. Incepe o perioada de remodelare a unor convingeri si credinte si de revenire asupra unor idei mai vechi.

TAUR
Ziua de astazi mar­chea­za inceputul unei pe­rioade de revizuire a domeniului financiar. Poti recupera su­me de bani pe care le astepti de mult sau poti reformula conditiile unei afaceri sau colaborari. Este posibil sa-ti amin­testi de niste datorii mai vechi neachitate Ori­cum, pana pe 14 de­cem­brie, evita inves­ti­ti­ile semnificative si ama­na de­ma­ra­rea ori­ca­rei afaceri.

GEMENI
Cu Mercur retrograd in zona parteneriatelor si asocierilor, probabil ca in urmatoarea pe­ri­oa­da vei relua niste dis­cutii, in scop de cla­ri­fi­ca­re a unor conditii de colabora­re. Se re­glea­za con­tu­ri, se re­for­mu­lea­za re­la­tii. E posibil ca cineva cu care ai fost in conflict sa revina la sentimente mai bune. Evita sem­na­rea vreunui contract im­por­tant pana pe 14 de­cembrie.

RAC
In afara de nein­te­le­ge­rile inerente care pot apa­rea la serviciu, Mercur retrograd mai poate aduce si fi­na­lizarea unor pro­iec­te abandonate, precum si re­vi­zui­rea unor de­ci­zii mai vechi cu pri­vi­re la o sluj­ba pe care tocmai ai acceptat-o recent sau o echipa in care ai in­trat. In ce priveste sana­ta­tea, e posibil sa fie re­lua­­te niste investigatii me­dicale sau sa-ti revizuiesti dieta.

LEU
In cazul tau se pot reedita niste discutii in cadrul relatiei afective sau in ce priveste un proiect pe care l-ai lasat de izbeliste. E posibil sa reapara in viata ta o fosta iubire, pentru a lamuri si vindeca ceva. In ce pri­ves­te atitu­dinea ta, in ur­ma­toa­re­le saptamani ai ocazia sa vezi, sa re­cu­nosti si sa repari une­le greseli pe care le-ai fa­cut in relatia cu oamenii dragi de langa tine.

FECIOARA
Cu Mercur retrograd in zona familiei, casei si caminului, s-ar putea ca, incepand de astazi, sa apara tot felul de lucruri de reparat sau modificat in casa. Relatiile cu familia sunt supuse unor teste de sinceritate si onestitate. Ies la iveala lucruri care au fost ascunse, se fac impartasiri si destai­nu­iri. Cert este ca ai oca­zia sa lamuresti nein­te­legeri din trecut si sa repari niste greseli.

BALANTA
Comunicarea, calatoriile, studiile si demersu­rile care implica trimi­te­rea unor documente dintr-un loc in altul pot fi afectate in ur­ma­toa­re­le saptamani. Mercur re­trograd atrage atentia asu­pra unor erori din tre­cut, tocmai de aceea foarte multe demersuri par sa se opreasca in loc. E momentul sa ve­ri­­fici niste documente, sa revii asupra unor in­te­legeri, sa repeti transmiterea unor mesaje.

SCORPION
Mercur retrograd in zona banilor te indeam­na sa-ti revizuiesti atitudinea fata de bani si sa-ti schimbi piroritatile in materie de cheltuieli si investitii. Pana pe 14 decembrie ai timp sa-ti renegociezi salariul sau sa revii asupra unei discutii despre profitul cuvenit in cadrul unei afa­ceri. Au loc ajustari, modifi­cari, reluari. In acest context, se inte­le­ge ca sunt de evitat in­ves­titiile majore.

SAGETATOR
Avand in vedere ca Mercur retrogradeaza exact in zodia ta, e posibil ca tu sa resimti mult mai puternic efectele, prin aceea ca-ti va fi mai greu sa te faci inteles, sa te exprimi coerent si sa creezi relatii armoni­oa­se cu cei din jur. As spu­ne ca Mercur suge­rea­za, in cazul tau, o schim­bare de atitudine, co­rectarea unor greseli fa­cute in raport cu ceilalti, reluarea unor initiative abandonate.

CAPRICORN
Pentru tine, Mercur retrograd in Sagetator poa­te insemna retra­ge­re intr-un con de um­bra, izolare de lume, o ru­pere de ritm. Simti sa re­iei niste intentii mai vechi, sa arunci o pri­vi­re asupra unor con­­vin­geri legate de Uni­­vers, Dumnezeu, re­­­ligie si sa transformi ce­va aco­lo. E timpul sa te ocupi de tine, de ra­ni­le tale, care asteapta sa fie vindecate prin ier­ta­re si acceptare a tot ce a fost.

VARSATOR
Cercul de prieteni are nevoie de o reconfigurare sau cel putin asta indica Mercur retrograd in Sagetator. Vor fi nenumarate discutii cu oameni din anturajul apropiat, vor avea loc clarificari, impa­cari, dar si rupturi. Este o perioada in care adevarul iese la iveala in legatura cu multe situatii asupra carora a planat confuzia pana acum.

PESTI
Zona carierei este cea care are nevoie de re­for­mulari. Mercur re­tro­gradeaza in acest seg­ment de viata si poate aduce reeditarea unor discutii cu sefii, re­in­toar­cerea la un pro­iect aban­donat sau pe o po­zitie la care ai re­nun­tat. Se rediscuta con­­ditiile unei colabo­ra­ri sau termenii unui con­­tract. Credibilitatea ta poate fi pusa la in­do­ia­la; e im­por­tan­ta in­te­gri­t­atea in ceea ce faci.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, consilier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×