x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 28 decembrie 2011

Horoscop 28 decembrie 2011

27 Dec 2011   •   21:00

Luna in Varsator ne aduce astazi motive de optimism. Pe de alta parte, aspectul armonios cu Saturn sustine demersurile admi­nistrative, relatiile oficiale si deciziile pe termen lung

BERBEC
Astazi pot avea loc discutii si intalniri agreabile. Este o zi propice pentru stabilirea coordonatelor unor relatii, pentru lamuriri si acorduri intre parteneri. Intalnirile cu prieteni si participarea la o intalni­re de grup pot fi de bun augur, in sensul ca iti ofera ocazia de a intalni si cunoaste oameni fas­cinanti.

TAUR
Zona carierei primeste astazi raze benefice de la Luna in Varsator. Asadar, daca ai asteptat o zi potrivita pentru a intreprinde ceva, pentru a lansa o cerere unui sef sau pentru a-ti exprima o idee, aceasta e ziua pe care o asteptai. Pe de alta parte, Luna in Varsator iti cere sa-ti asumi propriul adevar si sa ai curajul de a-l exprima.

GEMENI
Configuratia astrala a zilei te indeamna sa te gandesti la viitor si sa-ti revizuiesti unele con­vin­geri. Este un mo­ment excelent pentru a-ti imagina o realitate pe care ai dori sa o accesezi candva. Treaba ta este sa lansezi intentiile, fara sa te gandesti cand si cum se vor materia­liza. Ai incredere ca Uni­versul se va ingriji de ele.

RAC
Resursele de care ai nevoie vin astazi de la partenerul de viata sau de la un asociat. Sprijinul primit iti poate intrece cu mult astep­tarile, fie ca e vorba des­pre daruri sau favoruri care ti se fac. Asadar, primeste fara suspiciuni si modestie ceea ce ti se ofera, si fii sigur ca meriti gesturile generoase ale celor din jur.

LEU
Te bucuri de intele­gerea, compasiunea si ascultarea celor din jur, indiferent care sunt nevoile sau asteptarile tale. Este o zi frumoasa sub aspectul relatiilor, cooperarii, comu­ni­carii. Ti se fac im­par­tasiri si destainuiri sau iti sunt aprobate si confirmate unele alegeri. Luna in Varsator iti cere sa fii onest si ferm in tot ceea ce ai de transmis.

FECIOARA
Luna in Varsator, in zona muncii, poate aduce, pe de o parte, concesivitate si permisivitate in relatiile de lucru, iar, pe de alta par­te, tendinta de a te eschiva si a fugi de responsabilitati. Te ajuta insa razele be­nefice pe care Luna le trimite catre Saturn din zona banilor, amintindu-ti scopurile clare pe care ti le-ai propus, inclusiv in materie de bani.

BALANTA
O zi numai buna pentru a o dedica persoanei iubite si copiilor. E posibil sa-ti faci un bilant al acestui an si sa constati ca ai sacrificat prea mult relatia afectiva sau unele hobbyuri si pla­ceri pentru ambitii de natura profesionala. Asadar, acum e mo­mentul sa recuperezi si chiar sa-ti iei niste angajamente pentru perioada urmatoare.

SCORPION
Pentru tine, aceasta zi vine ca o binecuvantare pentru relatiile de familie. E momentul sa te apropii de cei dragi, de data aceasta cu compasiune si intelegere, lasand garda jos si renuntand la unele convingeri rigide. Cineva drag poate avea nevoie de sprijinul tau neconditionat, iar recomandarea mea este sa-l oferi fara ezitare.

SAGETATOR
Ziua de astazi pare sa fie lipsita de evenimente deosebite, insa poate fi bogata in con­ver­satii placute, intal­niri, vizite. Excursiile sunt o buna alegere, mai ales cele pe distante scurte. De asemenea, orice demers de inva­tare si de satisfacere a unor curiozitati este binevenit.

CAPRICORN
Zona banilor primeste astazi, in mod prioritar, atentia ta. E foarte bine sa-ti revizuiesti prioritatile in materie de cheltuieli si, pe cat posibil, sa eviti alegerile impulsive din acest punct de vedere. Unor nativi le poate intra in buzunar o suma de bani, care poate repre­zenta o prima sau un bonus, in urma performantelor obtinute.

VARSATOR
Cu Luna in zodia ta, cel mai bun lucru pe care-l poti face astazi este sa te ocupi de tine, sa te con­centrezi asupra ne­voilor tale. Fie te gan­desti la viitor si iti re­vizuiesti aspiratiile si dorin­tele, fie iti pre­gatesti cele necesare pentru o calatorie, fie te pregatesti pentru petrecerea de final de an. In orice caz, astazi tu esti cel mai important pentru tine.

PESTI
Pentru tine, Luna in Varsator inseamna discretie, izolare, introspectie si relaxare. Daca de Craciun nu ai reusit sa te relaxezi, acum e momentul sa o faci, mai ales daca ai planuri mari pentru zilele ur­ma­toare. Asadar, lasa la o parte orice preocupare, detaseaza-te de orice problema, a ta sau a altora, si ai grija de tine.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×