x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar O clipă de linişte...Fly-Tox

O clipă de linişte...Fly-Tox

de Roxana Vintila    |    22 Mar 2009   •   00:00
O clipă de linişte...Fly-Tox

O singură muscă vă poate zădărnici odihna de după masă! Musca n'o puteţi goni cu nimic; se va reîntoarce mereu, gonindu-vă ea pe voi din odae... Există un singur mijloc de scăpare: pulverizaţi prin casă cu Fly-Tox.



Insectele. Fie vară, fie primăvară insectele ne produc multe dificultăţi. Ne dau o stare de nervozitate, de iritare. Este aproape imposibil să le suportăm prin preajma noastră sau atunci când le vedem pe mâncare, prin parc, prin casă. Există totuşi o formă de a scăpa de aceste vietăţi dăunătoare, numai cu insecticidul infailibil Fly-Tox.

Distrugeţi această insectă vătămătoare sănătăţii dumneavoastră. Este un fapt stabilit de cei mai reputaţi medici că muştele sunt propagatorii bolilor infecţioase şi transmit microbii oamenilor. Ele se înmulţesc cu o repeziciune uimitoare şi depun ouăle lor pretutindeni. Veţi fi repede debarasaţi de aceşti duşmani ai sănătăţii dumneavoastră pulverizând regulat cu insecticidul infailibil Fly-Tox. După câteva minute, muştele cad moarte la pământ. Fly-Tox nu este dăunător sănătăţii omului şi mirosul lui este în acelaşi timp un desifectant. Insistaţi la furnizorul dumneavoastră pentru a obţine bidonul original Fly-Tox.

×
Subiecte în articol: calendarul vremurilor