x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Alexandra Stan

Omul zilei - Alexandra Stan

20 Iun 2013   •   00:12
Omul zilei - Alexandra Stan
cântăreaţă
Cazul dramatic al Alexandrei Stan, tânăra cântăreaţă bătută cu bestialitate de managerul ei, Marcel Prodan, în plină stradă, pentru că a îndrăznit să-şi ceară drepturile băneşti, a readus în discuţie atât tema violenţei domestice asupra femeilor, cât şi pe cea a comportamentului de tip stăpân-sclav pe care-l manifestă anumiţi manageri şi impresari din showbiz-ul autohton. Numeroase persoane publice şi-au exprimat pe parcursul acestor zile solidaritatea cu Alexandra Stan şi au condamnat comportamentul sălbatic al lui Prodan, managerul-agresor care a băgat-o  în spital.
Alexandra Stan (24 de ani), cântăreaţa care a devenit cunoscută în plan internaţional datorită hit-ului “Mr. Saxobeat”, a făcut publice, acum câteva zile, tratamentele la care a fost supusă în ultima perioadă de către managerul ei, acestea culminând cu violenţe fizice, în plină stradă. Tânăra, aflată în continuare internată, sub tratament medical, a făcut o plângere penală împotriva managerului ei, Marcel Prodan, pentru şantaj.
Pentru curajul de care a dat dovadă şi în semn de solidaritate pentru demersul ei, Jurnalul Naţional o declară pe Alexandra Stan “Omul Zilei”. (C.S.)


×
Subiecte în articol: alexandra stan