x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Ana Maria Brânză

Omul zilei - Ana Maria Brânză

de Sebastian S. Eduard    |    21 Noi 2013   •   00:01
Omul zilei - Ana Maria Brânză
Sursa foto: Dragos Savu/Intact Images

Campioană mondială, scrimă
Dubla campioană mondială la scrimă Ana Maria Brânză a lansat, miercuri, într-o conferinţă de presă, campania “Aleargă de ziua ta” prin care îi invită pe bucureşteni să participe, duminică, la un cros în Parcul Tineretului, organizat cu ocazia zilei sale de naştere.
“M-am gândit acum o lună că urmează ziua mea de naştere şi am zis să fac altceva decât ce facem toţi de obicei. Adică decât o petrecere îmbibată în băutură şi mâncare mai bine să facem ceva şi pentru noi şi atunci m-am gândit să organizez un cros de ziua mea. Participanţii nu vor primi premii la finalul crosului pentru că nu dorim să stârnim spiritul de competiţie din fiecare persoană, ci doar un magnet de frigider reprezentând o medalie. M-am gândit să strângem 200-300 de persoane pentru acest eveniment, dar depinde şi de vreme. Afară nu sunt 20 de grade, dar sperăm ca măcar să nu plouă duminică”, a spus multipla medaliată europeană, mondială şi olimpică.
Alături de ea vor lua startul în crosul programat să înceapă duminică, la ora 10:30, la terasa pavilion de lângă Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, şi alţi campioni, printre care se numără Mihai Covaliu, Alina Dumitru, Virgil Stănescu, Alexandru Dedu, Ionuţ Iftimoaie, precum şi personalităţi din alte domenii ale vieţii sociale.
O idee bună merită răsplătită. “Omul Zilei” este felul nostru de a-i mulţumi campioanei Ana Maria Brânză pentru iniţiativa sa.

×
Subiecte în articol: ana maria branza