x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Bernadette Szocs

Omul zilei: Bernadette Szocs

31 Ian 2012   •   21:00
Omul zilei: Bernadette Szocs

O zvarluga de fata de aproape 17 ani, frumusica foc, nascuta la Targu-Mures, rezidenta in Bistrita-Nasaud, are toata Europa tenisului de masa de junioare 'la reverul' mainii sale drepte. Vicecampioana europeana cu echipa nationala a Romaniei de tenis de masa, campioana europeana en titre cu echipa de junioare (joaca la junioare, dar si la nationala de senioare), de trei ori medaliata cu aur la campionatele europene de juniori, Bernadette Szocs a castigat locul 1 in Europa Top 10 la tenis de masa juniori, turneu desfasurt la Sala Sporturilor din Buzau.

Pasiunea pentru acest sport a inceput la varsta de sase ani si jumatate, la Targu-Mures, si si-a insusit-o de la fratele mai mare. L-a insotit la sala, a fost 'baiat' de mingi, iar peste un an tinea deja o paleta in mana. La noua ani si-a inceput antrenamentele la Bistrita alaturi de antrenorul emerit Gheorghe Bogza. Ca o picanterie, Bernadette locuieste chiar in sala de sport a Centrului Olimpic de la Bistrita, centru dotat cu o sala de tenis de masa speciala si camere locuibile la etajele superioare.

Asa ca vrea, nu vrea, adolescenta este zi-noapte in preajma meselor, paletelor si mingilor de tenis. Pentru toate medaliile castigate pentru Romania si pentru valorosul loc 1 la importantul turneu Europa Top 10, Jurnalul National o declara 'Omul Zilei' pe campioana Bernadette Szocs.

×
Subiecte în articol: calendar omul zilei