x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Edvin Marton

Omul zilei - Edvin Marton

de Dana Andronie    |    21 Dec 2012   •   00:31
Omul zilei - Edvin Marton
virtuoz
În această seară, începând cu ora 19:00, publicul român are prilejul unic de a întâmpina, la Sala Palatului, sărbătoarea Crăciunului în compania celebrului ansamblul de instrumentişti Vienna Strauss Orchestra şi a îndrăgitului artist Edvin Marton. Colaborarea acestuia cu Vienna Strauss Orchestra a început în anul 2009, când i-a fost atribuit rolul de dirijor şi prim violonist. Prin aderarea sa, Edvin Marton nu îi oferă orchestrei doar un ton frumos, ci imprimă un contur puternic propriului său stil energic şi plin de pasiune.

Câştigător al Premiului Emmy, Edvin Marton va “picta” atmosfera feerică a tabloului de sărbătoare tipic vieneză pe acordurile fine ale vioarei Stradivarius, oferind regalului muzical de la Bucureşti o combinaţie fascinantă de rafinament, energie şi pasiune.

Pentru contribuţia sa la spectacol, care depăşeşte structura unui concert obişnuit de muzică clasică, luând proporţia unui excepţional show de divertisment, Jurnalul Naţional în declară pe Edvin Marton “Omul Zilei”.

×
Subiecte în articol: edvin marton