x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Laurie Rubin

Omul zilei - Laurie Rubin

de Sebastian S. Eduard    |    02 Dec 2014   •   00:22
Omul zilei - Laurie Rubin
mezzosoprană
Mezzosoprana Laurie Rubin va susţine o serie de concerte în România într-un turneu organizat de Biroul de Diplomaţie Publică din cadrul Ambasadei SUA, o serie de conferinţe despre cultura şi muzica americane şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi în Bucureşti şi Braşov, dar şi un masterclass de canto la Facultatea de Muzică din Braşov. Mezzosoprana va fi invitat special al Galei Disabilităţilor, care va fi difuzată de Canalul 1 al Televiziunii Române la o dată ce va fi anunţată ulterior.
Mezzosoprana Laurie Rubin a fost descrisă de “The New York Times” ca având o “putere artistică fascinantă, iar vocea ei are “tonuri bogate, pătrunzătoare, dense ca pământul”. “Los Angeles Times” a avut numai cuvinte laudative pentru “măiestria sa charismatică, multi-texturată”, cu comentariul că Laurie Rubin “pare sa aibă o intuiţie specială în ce priveşte puterea şi subtilităţile sunetului.”
Auzind-o cântând recent la Teatrul AT&T din Los Angeles, criticii de specialitate au descris-o ca fiind “o tânără mezzosoprană a cărei voce este plină de suflet şi de o complexitate gravă ce adaugă intensitate fiecărui cuvânt”.
Vizita unei asemenea personalităţi din lumea muzicală nu oate decât să ne bucure, iar Jurnalul Naţional o declară, cu acest prilej, Omul Zilei.

×