x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Ca-n filmele cu proşti! Personajul principal: Poliţia Română

Ca-n filmele cu proşti! Personajul principal: Poliţia Română

de Veronica Micu    |    26 Feb 2010   •   00:00

Vineri, 19 februarie, Cluj-Napoca. Un băiat este prins de controlori fără bilet în autobuz. Nimic ieşit din comun. Urmează episodul în care tânărul este forţat să coboare la prima staţie. Minorul nu scapă uşor. Este înjurat, jignit şi chiar lovit de către taxatori. Povestea se complică. Băiatul îşi cheamă părinţii. Apare mama tânărului, care, din păcate pentru controlori, este avocat. Femeia cheamă Poliţia şi de aici începe circul.

Agentul de poliţie îi cheamă pe toţi la secţie, care e la doar 50 de metri depărare. Numai că maşina cu girofar se dovedeşte a fi neîncăpătoare. Mama băiatului vrea să urce în maşină, poliţistul se împotriveşte şi demarează cu portiera deschisă. Femeia se încăpăţânează şi nu face deloc bine pentru că, în secunda următoare, agentului îi trece prin cap o idee năstruşnică: vrea să-i pună cătuşe băiatului drept pedeaspă pentru că mama acestuia nu vrea să-i lase să plece la secţie.

Şi pentru că mersul pe jos dăunează grav sănătăţii, poliţistul refuză această variantă şi cheamă ajutoare. Apare maşina cu girofar nr.2. În scenă intră un alt agent care începe să împingă violent. "De ce mă-mpingeţi? Luaţi mâna, până nu-i prea târziu!" "Ştiu eu ce fac. Plecaţi de aici!" "Puneţi bandă, închideţi perimetrul dacă nu vă descurcaţi". Într-un final, toată lumea se urcă în maşini şi coboară peste fix 50 de metri. După 40 de minute de circ, se trage cortina...


×
Subiecte în articol: cetateanul