x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Celebrităţi colaterale

Celebrităţi colaterale

05 Oct 2009   •   00:00
Celebrităţi colaterale



A apărut o nouă specie de "vedetă": cea care caută celebritatea colaterală, care se urcă în cârca unei personalităţi sau a unei pseudovedete, depinde de caz, şi îşi face la rândul său reclamă pe spatele acesteia.  

Sunt nenumărate cazurile unor neica-nimeni al căror singur scop este să se vadă la televizor. În acest sens inventează un scandal, se caţără pe spinarea altcuiva şi aşteaptă apoi ca reali­zatorii să-i invite la emisiuni.

●  Dacă Sexy Brăileanca s-a folosit de nu­mele unor fotbalişti pentru a pătrunde în lumea (ne)bună a show-bâz-lui miori­tic, generaţii întregi de piţipoance s-au vi­sat "dive" legându-se de numele lui Mutu. Iar manelista Bianca Rus s-a agăţat de Andreea Marin Bănică pentru a se face remarcată.  


UNCHIUL, SOCRUL ŞI BUNICA

● Bunica porno a găsit de cuviinţă să se "lanseze" aducându-i acuze mamei Zina. Creatoarea de modă însă a lăsat-o să bată câmpii. Complet dusă... pe la toate show-urile oteviste, mămăiţa dezinhibată la vârsta senec­tu­ţii, cu hormonii în­tinşi la maximum, a luat-o razna din te­le­viziune în televizi­u­ne pentru a arăta na­ţi­u­nii întregi cât de "sexy" este. La o anumită vârstă, cre­ierul are de suferit...

● Ce caută, oare, so­crul lui Adrian Enache pe la posturile tv şi prin tabloide, dacă nu cumva publicitate? Răz­bo­iul nervilor din triunghiul conjugal era deja de notorietate, protagoniştii şi-au spus punctul de vedete atât prin show-uri de divertisment, cât şi prin ziare. De ce trebuie să apară şi socrul lui Enache?
Da­că fiica sa, Corina, preferă să stea în um­bră şi cât mai departe de mascaradele te­le­vizate, ce sens are prezenţa lui pe micul ecran, dacă nu cumva, caută la rândul său celebritatea?

● Ca şi cum n-ar fi dat destule de­cla­ra­ţii Roxana şi Sorin Ghionea în urma scandalului provocat de apariţia filmuleţului incendiar, a apărut şi un unchi al Roxanei să povestească "amănunte" şi să-şi dea cu părerea.

● Dar nu numai personalităţile sunt "vânate" pentru suportul ce l-ar putea oferi, numele lor fiind o rampă de lansare pentru alţii, ci chiar şi vedetuţele sunt folosite în acest sens. De exemplu, de numele Monicăi Columbeanu s-au "legat" atât sora acesteia, Ramona Gabor, cât şi impresarul italian al "divei" de Izvorani, fostul iubit al acesteia, un presupus tată, "prietene" sau manechine, şi lista poate continua.

● "Irinel infidel?", s-au întrebat tabloidele. Asta după ce o oarecare Mariana, o ilustră necunoscută, dar dornică de afirmare, declară că Iri i-ar fi făcut avansuri. Dacă ar fi încercat ceva notabil poate o mai credea cineva. Dar din moment ce şi-a încercat norocul la concursul "Ia-te în piept cu Simona Sensual", vă daţi seama cât de dornică e de scandaluri sexuale şi implicit de publicitate. Iar Iri a fost calul pe care a mizat şi pe care a şi sărit.


ŞOFERI, BONE, MENAJERE

● Pe principiul "vedetuţa duce-n spate înc-un VIP şi jumătate", şoferii Columbenilor au ajuns, de asemenea, celebri. Ba chiar au ajuns să fie mai mediatizaţi decât Columbenii înşişi. De nu mai ştii care sunt "vedetele" şi care sunt angajaţii lor. Atât "Ricky", fostul şo­fer, cât şi stripperul, ac­tualul angajat la volanul "starurilor" de la sat, au ajuns să facă turul televiziunilor şi să dea interviuri mai abitir decât patronii lor!

● De parcă nu era suficient de penibilă Magda Ciumac, a mai apărut la OTV şi bona Ciumacei, care a dansat pe manele şi-a căzut în cap în direct la Dan Diaconescu. Nu-i o glumă, chiar s-a întâmplat. Mare tupeu are această anonimă să apară la tv, dar şi mai mare curaj (sau inconştienţă?) au avut cei care au lăsat-o să apară în faţa camerei de luat vederi.

● Fosta menajeră a lui Mitea a început să dea din casă, atunci când fotbalistul a avut o relaţie cu Raluca de la Bambi. Femeia i-a făcut albie de porci atât pe blondină, cât şi pe fotbalist. La fel cum menajera româncă a lui Naomi Campbell s-a dat în spectacol şi a povestit fel de fel de amănunte din viaţa celebrului model.
Apariţia unor necunoscuţi lângă nume mediatizate nu face decât să-i scoată din anonimat pe sărmanii care n-au ce face acasă şi se visează "vedete".


MINCIUNA ARE PICIOARE SCURTE

Cine ar fi auzit vreodată de Tarky, dacă acest păcălici al show-bâzului nu şi-ar fi legat numele, în mod fraudulos, de cel al lui Mihai Trăista-riu? Cine ar fi băgat în seamă un afon care nu va fi niciodată în stare să cânte live?
S-o fi gândit că aşa nu face treabă, aşa că băiatul a inventat o poveste penală la propriu, căci Trăistariu l-a ameninţat ulterior cu tribunalul. De altfel, a şi recunoscut, însă destul de târziu, că tot scenariul de lansare pe (la) spatele celebrului cântăreţ n-a fost decât o pură invenţie de-a sa.
A devenit cunoscut peste noapte, dar a fost "vedetă" doar pentru o zi. Întrucât, nici până la fabricarea scandalului, dar nici după ce "bomba media" s-a fâsâit nu l-a mai băgat nimeni în seamă. Asta în timp ce Mihai Trăistariu obţine premiu după premiu şi duce o viaţă frumoasă alături de iubita lui, Ioana (foto).
Mişcarea de rezistenţă

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă