x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Descoperirea Romaniei Turism elvetian la Vidraru

Turism elvetian la Vidraru

21 Iun 2005   •   00:00
Turism elvetian la Vidraru

Vidraru este un loc in care legenda si prezentul se impletesc, fiecare spunandu-si povestea de succes. Simion Gheata, maistru pe santierul de la Vidraru, isi aminteste de greutatile intampinate de echipa care a sfredelit muntele. Dupa ce natura a fost imblanzita, Vidraru a devenit un loc de atractie turistica. Datorita combinatiei dintre istorie si natura, zona are un potential urias, iar patronii din turism se lupta pentru atragerea clientilor.

Lacul Vidraru sau, cum mai este numit, "Marea din Carpati" constituie o adresa perfecta pentru zilele de concediu sau o relaxare la sfarsit de saptamana.

Caravana isi deapana povestile aflate la Lacul Vidraru. Imparatia apelor stranse in chingile Muntilor Fagaras ascunde in valuri legende si destine pe care reporterii Jurnalului National si ai Antenei 1 le culeg, le afla trimiterile spre ziua de azi. Bucuria de a descoperi locuri si oameni demni de a sta intr-o carte a prezentului. Aceasta este tinta "descoperirii Romaniei", o carte de fapte si intamplari trimisa acum spre cititorii nostri. Episodul de astazi prezinta valentele turismului din jurul clestarului de apa, unde calitatea si frumusetea ce-ti taie rasuflarea pot fi incluse in categoria "elvetiana". Tranzitia nu a parjolit pe aici cum s-a intamplat in multe alte locuri din tara. Cabanele sunt gazde primitoare, iar luciul de Vidraru ramane intiparit in memorie pentru aducerea aminte menita sa alunge supararea sau oboseala. Maine, un nou episod transmis din aceste meleaguri binecuvantate de Dumnezeu.

INTRATI IN CONTACT CU ECHIPA!
Jurnalul National va asteapta sa contactati echipa noastra. Pentru orice sugestii va punem la dispozitie numarul de telefon 224.39.94, faxul 318.20.35 si adresa de e-mail caravana@jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: descoperirea romaniei