x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Ne-am născut în locul potrivit? România a însemnat, nu mai înseamnă, dar va însemna

România a însemnat, nu mai înseamnă, dar va însemna

19 Oct 2010   •   00:00
● Mihai
● Cititor

România a însemnat, nu mai înseamnă, dar va însemna. Am rămas aici pentru că încă mai cred că vom pune lucrurile la punct. Trebuie să facem o revoluţie. O altă revoluţie, cea a gândirii din ceasul al 12-lea.
Într-adevăr, suntem păduchioşii Europei, dar avem cel mai mare număr de maşini scumpe pe cap de locuitor. Ca medie, bineînţeles, căci încă nu-mi permit o astfel de maşină. Mafioţii trebuie judecaţi, executaţi, pedepsele asprite. Libertate înseamnă, de fapt, lipsa asupririi, aşa cum iubirea înseamnă lipsa răutăţii. Iar noi nu mai avem decât libertatea de a muri.
Există vorba noastră: "Mai bine să plângă mă-sa". Haideţi în stradă să-i înlăturăm pe mafioţi, nu cu sindicatele şi cu opoziţia în frunte, ci singuri împotriva tuturor. Haideţi să fim cu toţii alături. Nu trebuie să mai suferim. De noi depinde...
Am ieşit în stradă şi m-am găsit singur. Dar de-al naibii nu plec din România, să nu le dau satisfacţie vânzătorilor de neam, etnie, ţară! Şi o să ies şi mâine, chiar dacă lumea râde de mine şi sunt ameninţat că voi fi dat afară.

×
Subiecte în articol: ne-am nĂscut În locul potrivit?