x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Neveste disperate

Neveste disperate

31 Oct 2009   •   00:00
Neveste disperate

Nu e doar un titlu de serial, este pură realitate în show-bâzul mioritic. Există neveste disperate - foste şi actuale, consoarte şi amante, soţii şi piţipoance între care se dau lupte grele, fără nici o jenă, fără bun-simţ, dar mai ales fără nici un scop.



Ani de zile Nicoleta Luciu s-a ferit să vorbească despre gelozia exagerată a fostului iubit, Dinu Maxxer, deşi "ieşirile" acestuia erau de notorietate. Oare de ce-o fi apucat-o dezvăluirile taman acum?

Nici n-a apucat să se usuce cerneala pe declaraţiile fostei, că a şi sărit la beregata acesteia actuala nevastă a lui Maxxer. Că dacă s-ar fi luat în piept cu Nicoleta, ar fi pierdut sigur confruntarea. Dar ce-a găsit Deea să-i reproşeze Nicoletei: că Zsolt Csergo nu se hotărăşte să o ceară în căsătorie, deşi are şi un copil cu el. Aşa, şi? Ea se crede mai importantă dacă are certificatul "de proprietate" asupra lui Dinu în buzunar. Ce mai freamăt, ce mai zbucium... pentru nimic.

Însă cei mai înţelepţi cedează. Adică bărbaţii. Maxxer a zis că nu înţelege de ce Nicoleta vorbeşte acum despre un capitol încheiat în urmă cu patru ani, timp în care ea a făcut un copil, iar el s-a căsătorit, iar Zsolt nu s-a amestecat deloc în poveste. Altfel spus, oamenii şi-au lăsat nevestele să se "pizmuiască" în continuare.

DISPERATE DUPĂ PUBLICITATE
O blondă oarecare s-a agăţat de Iri şi peste noapte s-a văzut "vedetă". Ce mai contează c-a debutat la bară şi că şi-a fluturat sânii prin faţa tuturor celor dornici să audă "dezvăluiri" de doi lei? Cu săruturi la subraţ, flori de la admiratori secreţi şi alte înflorituri demne de o femeie care îşi doreşte cu disperare atenţia media, Mariana şi-a văzut visul cu ochii. S-a aflat în lumina reflectoarelor. Metoda? A înţepat-o pe "Scorpia de la Izvorani", afirmând că n-a realizat nimic, decât un copil.

Monica Columbeanu, la rândul ei, a catalogat-o pe blondă drept "accesoriu" şi "căpuşă". Nici nu s-a încheiat bine colaborarea electorală între Monica şi Nati Meir, că Mariana a şi sărit pe acesta din urmă să-l ajute... în promovarea propriei imagini. Şi pentru că Mariana a fost prea curtată de televiziuni, Monica a prins nişte paparazii pe fază care i-au surprins chiloţii. Mai precis, au pozat-o pe sub fustă, în plină stradă.

Mai există categoria nevestelor disperate după bani sau/şi care îşi fac un scop în viaţă din a distruge bărbaţii care le-au părăsit şi implicit nu le mai iubesc. Pe cine interesează frustrările Larisei Drăgulescu şi cu ce ocazie este mediatizată aceasta? În calitate de ce? În loc să apară ştiri despre locul întâi, obţinut de Marian Drăgulescu!? El este vedeta! Şi trebuie susţinut sportivul, nu discutată viaţa personală a acestuia!

Fosta consoartă în-cearcă să-i umbrească bucuria victoriei cu disperarea ei după bani. Omul a câştigat două medalii de aur la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Londra! Deci numele lui ar trebui să fie prin toate ziarele, şi nu cel al fostei neveste, care abia aşteaptă "caşcavalul" promis de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Problemele pensiei alimentare se rezolvă la tribunal, nu prin intermediul presei. Cât despre faptul că cei doi copii minori fac legătura între bani, telefoane şi medalii, sincer ne cam îndoim. La cinci şi respectiv trei ani, micuţii spun ceea ce aud în casă sau ceea ce sunt învăţaţi să spună. Şi dacă aud "sunt fericită că Marian a câştigat, deoarece poate în felul acesta va avea posibilitatea să plătească pensia alimentară" e destul de limpede...

Mesajele pe care i le transmit internauţii Larisei, poate ar trebui să-i dea de gândit: "La muncă, nu la întins mâna". "Sunt atâtea femei care îşi cresc singure copiii. De ce trebuie să faci circ?" Dacă le-a dat sau nu le-a dat Drăgulescu o ciocolată copiilor, vor ţine ei minte. Iar cât le va da, stabileşte instanţa. Nicidecum tabloidele sau emisiunile de divertisment.




DECLARAŢII CONTRADICTORII
Şi actuala iubită a gimnastului a dat-o în bară. În timp ce Corina declara că vrea nuntă mare cu o mulţime de invitaţi, sportivul a spus că nu se gândeşte încă la căsătorie. Poate în acest mod vor realiza şi consoartele că n-au ce căuta la tv să dea declaraţii care ţin de viaţa personală.

Nu doar VIP-urile sau "plantele căţărătoare" se duc pe la emisiuni să dezvăluie din bucătăria relaţiei sau din dormitor, ci şi persoanele obişnuite. De exemplu, soţia unui preot s-a trezit să-l acuze pe sfinţia-sa c-a avut relaţii extraconjugale cu o nepoată. C-o fi fost aşa sau n-o fi fost, Dumnezeu ştie! Dar de ce tre' să ştie toată ţara?! Dacă a şi divorţat de el, de ce nu zice "piei, drace!" şi gata?!

O altă nevastă disperată s-a dat în spectacol după ce bărbat'su a avut o aventură cu o liceeană şi aceasta din urmă a făcut un copil cu el. Omul şi-a spălat păcatele plătind scump aventura, sub formă de pensie alimentară. Dacă în America un director de colegiu a făcut o creşă pentru ca fetele care rămân gravide să nu renunţe la studii, alta e viaţa în Românica: dirigintele o acuză de imoralitate şi vrea s-o exmatriculeze pe fata care e olimpică, fiindcă a devenit mamă prea devreme! Asta cu largul concurs al celor care poartă ochelari de cal şi cred că venirea pe lume a unui copil în condiţii neortodoxe e o adevărată tragedie!

Eleva n-a pozat indecent, nu şi-a scos virginitatea la licitaţie, nu e porno. Nici măcar nu şi-a batjocorit profesorii, precum alţi colegi de generaţie. Şia-apoi, câţi copii n-aţi văzut abandonaţi prin spitale sau în scările blocurilor sau mai grav, omorâţi şi băgaţi în pungi de plastic? Măcar această tânără a avut curajul să înfrunte "ruşinea" şi nu şi-a aruncat copilul la ghenă din cauza prejudecăţilor altora.

Iar pentru stimatele "doamne": declaraţiile prin presă nu vă aduc bărbaţii înapoi, nici nu vă scapă de amantele lor, şi nici nu-i determină să vă plătească pensia alimentară. Cel mai probabil vă veţi face de râs dacă vă puneţi poalele-n cap, în direct.


Doi "iepuraşi" se păruiau...
Alexandra, fosta nevastă a lui Andrei Ţârdea, a crezut că soţul va rămâne acasă măcar pentru copil, dacă nu şi pentru ea. Însă tânărul şi neliniştitul bărbat a plecat după Andreea Mantea şi nu s-a mai uitat în urmă. Degeaba a încercat consoarta să-l "readucă pe calea cea bună", că nici rugăminţile, nici ameninţările n-au funcţionat. Realizând că a pierdut bătălia, şi implicit soţul, Alexandra a dat vina pe rivala sa.

A ameninţat-o pe aceasta că-i va lua trecutul la scuturat, ca să se înveţe minte. Cu toate dezvăluirile, însă, a rămas şi cu buza umflată, şi cu un copil de crescut. De cealaltă parte, Mantea a susţinut că soţia îi pune ei în cârcă eşecul mariajului, deşi ea n-ar avea nici cea mai mică vină. Şi, ca ipocrizia să fie completă, Andreea a "mărturisit" că s-a rugat la biserică pentru binele proaspetei mame părăsite. Ba mai mult, a declarat că îi va suplimenta copilului pensia alimentară din buzunarul ei. Numai că a dat rapid de fundul sacului, din moment ce chiar iubitul spunea recent, mai în glumă, mai în serios, că şi-ar fi vândut maşinile pentru a satisface capriciile (a)Mantei sale.

 • Mişcarea de rezistenţă

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă