x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Operatiunea Ceata si fum „Catering” in stil american / Bruce Willis a pus-o pe Hale Berry la ingrasat

„Catering” in stil american / Bruce Willis a pus-o pe Hale Berry la ingrasat

de Nicoleta Catana    |    17 Apr 2007   •   00:00
„Catering” in stil american / Bruce Willis a pus-o pe Hale Berry la ingrasat

Bruce Willis tine la imaginea sa de salvator al speciei. Nu ca indragitul actor nu ar fi dat nastere, pe marele ecran, si unor personaje negative inventate de scenaristii de peste ocean. Oricum tot imaginea de „baiat dur aflat in slujba binelui” (cum l-a caracterizat un „critic” de la ei...), este cea care i-a adus consacrarea in cetatea filmului. Precum John McClane (politistul din „Die Hard”), Willis are grija de cei din jur si atunci cand se afla in platoul de filmare.

Ingrijorat de silueta din ce in ce mai subtire a colegei Hale Berry, Bruce i-a pus la dispozitie acesteia propriul bucatar in timpul filmarilor la „Perfect Stranger”, relateaza site-ul Contactmusic citat de Rompres. „Mereu imi aducea o gramada de mancare pentru ca avea un bucatar foarte bun, care ii gatea in rulota. Altfel ar fi trebuit sa ma multumesc cu mancarea obisnuita de la filmari”, a declarat recunoscatoare actrita. Se pare ca preparatele culinare, oferite de starul in varsta de 52 de ani atat lui Hale cat si celorlalti membrii ai echipei, au avut un efect pozitiv, „Perfect Stranger” adunand in prima saptamana de la lansare 11,5 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: operatiunea ceata si fum