x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Operatiunea Ceata si fum Avanpremiera la „Spider-Man” nr. 3 / Americanii sunt lasati la urma

Avanpremiera la „Spider-Man” nr. 3 / Americanii sunt lasati la urma

de Nicoleta Catana    |    17 Apr 2007   •   00:00
Avanpremiera la „Spider-Man” nr. 3 / Americanii sunt lasati la urma

Probabil pentru ca japonezii nu sufera de arahnofobie, Sony Pictures (o filiala a gigantului Sony Corporation) a decis sa lanseze cel de-al treilea episod din seria „Omul Paianjen”, chiar in tara soarelui-rasare. Mai exact „Spider-Man 3”a fost proiectat luni in avanpremiera mondiala la Tokyo, la eveniment participand si cei doi protagonisti ai filmului, Tobey Maguire si Kirsten Dunst, relateaza AFP citata de Rompres.

Mai mult dacat atat, premiera peliculei „semnata” de Sam Raimi, unul dintre cei mai talentati regizori/actori/producatori din cetatea filmului (l-ati vazut pe micile ecrane in „Hercules...” sau „Xena...”) a fost programata pentru data de 1 mai in Asia si Europa, cu trei zile inainte de debutul pe marile ecrane din SUA! Nu stim cum vor privi americanii initiativa producatorilor, mai ales ca „devoratorii” de premiere cinematografice din tara lui Bush Jr. sunt obisnuiti sa fie primii pe lista. Orice s-ar intampla, primele doua episoade ale seriei au adunat nu mai putin de 1,6 miliarde de dolari din vanzarea biletelor (si nu numai), asa ca pentru onor conducerea Sony Pictures nu prea exista motive de ingrijorare. Un eventual esec ar fi de neconceput.

×
Subiecte în articol: operatiunea ceata si fum